Реклама / Ads
47| 5055 |14.05.2011 НОВИНИ

Т. Дончева: Нацията избра мутрите на власт

.
Татяна Дончева
Прокуратурата действа като пица „Виктория” – обслужване по домовете. Мутрите в момента са властта. Първа цигулка съм във всичко, с което съм се занимавала. Има време до септември, може и да се явя на президентските избори.
 

Колко скъп депутат е Т. Дончева? С този въпрос посрещна гостенката си Карбовски. Зависи от делото, вземам интересни дела, но има и такива, които не вземам. Има дефицит на справедливост. Хората трябва да знаят, че възмездие има рано или късно. То може да се изрази в това, което ще претърпят следващите поколения, каза Татяна Дончева в предаването Карбовски: Директно по Нова тв.

Аз не съм адвокат на Масларова, а на друг обвиняем. Правото се основава на фактите и закона. След като вестниците са писали 6 месеца, че Масларова е взела милиони, хората започват да вярват. Летвата на журналистиката е паднала ниско, тя е загубена, обясни депутатката.

Кой е виновен, ако някой те манипулира и се окажеш подвенен, попита Дончева. Сградата, която строи Масларова е завишена с над 200 процента, според пресата, но според обективните факти е имало конкурс, сградата е стояла безстопанствена дълги години.

Има две твърдения за побоя на свидетеля. Първото е, че двама души са го набили преди процеса. На процеса обясни, че се е уплашил от подсъдимите. В този ден е получил съобщения от Министерството на труда и социалната политика, че трябва да върне пари, взети от неговата фирма за обучение на безработни. Вторият бой бил станал три дни след делото. Ние ще проверим дали наистина това е така. Фактите показват, че това момче се свързва с прокурор, като казва, че е готов да даде показания и те в дома му в осем часа вечерта снемат показанията му. Прокуратурата действа като пица „Виктория” – обслужване по домовете. На следващия ден се е състоял разпит пред софийски съдия, а не от старозагорски съдия. Това беше обяснено в съда, поясни Дончева и попита Карбовски дали не се смущава от това.

Съдът ще каже невинна ли е Масларова, но снемането на имунинета й и подвеждането й под отговорност с показанията на такъв свидетел е много смущаващо, коментира Дончева и препоръча да не се говорят общи приказки, а да се гледа всеки конкретен случай.

Дончева сподели, че най-много пари е изкарвала като адвокат. В политиката можеш да направиш повече неща. Има време до септември, може и да се явя на президентските избори, категорично каза тя. Мутрите в момента са властта, нацията избра мутрите, обяви Дончева. Министерският съвет е най-високият връх, Б. Борисов е от СИК, например. Винаги съм го казвала това. Царят пусна Бойко Борисов за главен секретар.

Това, което трябва да направим е да сменим системата, а не да върнем тройната коалиция. Истината винаги съм я казвала тогава – СИК е завладяло Изпълнителното бюро на БСП. Първа цигулка съм във всичко, с което съм се занимавала, оцени се Дончева.

Един депутат не може да направи нищо не за три, а за тридесет и три мандата, ако не знае кое копче да натисне, завърши Дончева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4676 |06.04.2011 ГЕРБ избрали най-скъпия път към Еврозоната . 25| 5143 |05.04.2011 Нацията ни се топи . 23| 4860 |27.03.2011 Т. Дончева: Нашето общество превърна парите в цел . 42| 5326 |07.03.2011 Т. Дончева: Наесен ГЕРБ ще бъде тотално мразен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads