Реклама / Ads
5| 8765 |27.09.2016 НОВИНИ

Дончева: Орешарски е кандидат на #КОЙ

.
Татяна Дончева
Пламен Орешарски очевидно е кандидат на #КОЙ. Според нея важен въпрос е защо ”кръгът зад Пеевски” излъчва Орешарски за кандидат? Освен това тази номинация била провокация. Това заяви кандидатът за президент и лидер на ”Движение 21” Татяна Дончева.
 
Но приемете, че за кръга #КОЙ това не е провокация, а естествена номинация, заяви Дончева пред Нова телевизия. Тя запита защо ДПС не изважда нормален кандидат с тяхната си регистрация. Две можели да бъдат причините за кандидатирането на Орешарски - иска да се реабилитира или не може да откаже.

Орешарски не е кандидат на Бойко Борисов. Щабът на ГЕРБ има много кандидати, които ще удължат листата, за да ронят протестен вот, който ГЕРБ не може да получи. Пламен Орешарски не мисля, че е сред тях. Пламен Орешарски очевидно е кандидат на #КОЙ. Но не само. Защото не смятам, че #КОЙ, е нещо сам по себе си. Той е лице на един голям кръг играчи, които имат много сериозни възможности за влияние върху българския политически и икономически живот", коментира опонентите си Дончева.

За мен Минчо Спасов е съмишленик, заяви тя. Той е проверен човек, в реални действия, затова го поканих за вице. Нашата двойка не прилича на другите - ние сме съмишленици, бойни другари, проверени в тежки моменти. Така Дончева обясни избора на вицепрезидент. Тя разказа, че той не случайно е бил обект на разработки.

Дончева отрече да е казвала, че ГЕРБ няма шанс за балотаж. Според нея, кандидатът на БСП ген. Радев е „зайче от ръкава“, на което са му внушили, че може да се приземи с парашут на „Дондуков“.

Кандидатът за президент Татяна Дончева пожела "по-добрият" да победи в предстоящата битка за стола на "Дондуков" 2. Добре дошъл е всеки опонент, за нас противник са проблемите на България, цел е да намерим и предложим решения. Другите кандидати са просто наши конкуренти в едно олимпийско състезание по надбягване и нека победи по-добрия", заяви лидерът на "Движение 21".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5575 |27.09.2016 Орешарски: Политически лидери бяха основата на # Кой . 1| 4258 |26.09.2016 Вижте защо Орешарски се кандидатира за президент . 2| 4235 |26.09.2016 Пламен Орешарски се кандидатира за президент . 1| 3720 |26.09.2016 Татяна Дончева: Първата ни цел е балотаж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads