Реклама / Ads
32| 5216 |21.09.2011 НОВИНИ

Т. Дончева: Теренът за изборите е разкалян

.
Татяна Дончева
Калфин напълно отговаря на вкуса на Станишев, определи Дончева и обясни защо няма да се кандидатира за президент.
 

Няма да вляза в битката за президент на България, защото за да участва човек в такива неща, трябва да има смисъл. Когато теренът е прекалено разкалян, е по-добре да пропусна, обяви по НТВ Татяна Дончева в коментар за президентските избори.

 

"Късогледството на ключовите политически лидери, които не искаха да приемат, че в тези избори има голям залог, само ако те се консолидират за спиране на фашизоидната и патологична политическа сила, която управлява в момента, разкаля терена", поясни Дончева.  По думите й парламентът в момента има 5% рейтинг и той е превърнат повече отвсякога в "механична машина за гласуване по подобие на тоталитарно време".

 

Относно корупционния скандал с Росен Плевнелиев, Дончева е на мнение, че той е реален и има няколко измерения.

"Една част тях касаят Столична община, друга - отношението на ключовите фигури на ГЕРБ към истината, държавата и нейните граждани, и третата част – отношението на ГЕРБ към останалите политически сили", заяви Татяна Дончева.  Според нея управляващите фигури в ГЕРБ не зачитат гражданите, останалите политическите сили и другите мнения. "Те считат, че тяхно е единствено правото да бъдат истината от последна инстанция и да говорят откровени лъжи, без да им пука", на мнение е Дончева.

 

В коментар за кандидат-президентската двойка на БСП и за думите на Станишев, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-доброто, което БСП може да предложи, Дончева каза, че и Боби Михайлов казал така за Лотар Матеус.  "След двумесечно обикаляне в държавата ти не си представил най-доброто. Това, че в очите на Сергей Станишев Калфин е най-доброто, бъдете сигурни, че е така. Калфин напълно отговаря на вкуса на Станишев", на мнение е Дончева.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5279 |14.09.2011 Касабов от “Стъклен дом” в чужбина до изборите . 40| 5991 |13.09.2011 А. Кутев: Сега вече съм убеден, че БСП ще спечели изборите . 44| 5614 |09.09.2011 Цв. Цветанов: Погваме лихварите преди изборите . 3| 4652 |08.09.2011 Депутати умуват как да работят по изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads