Реклама / Ads
9| 7540 |28.06.2014 НОВИНИ

Дончева: Цацаров е в тресавище, подведоха го Сарафов и ДАНС

.
За 300 млн. е конфликта между тези, които са взели кредитите и тези, които си ги искат. И другото е, че Цветан Василев има кредити към другите банкови институции,към които трябва да се издължи.Така Дончева коментира отново основната причина за конфликта между Делян Пеевски Цветан Василев.Това каза "устата на прехода" Татяна Дончева в предаването на С. Диков по Нова телевизия.
 
Върви като сюжет, върви според назначенията, които прави, според делата , които прави. Това е, което се извлича от живия живот.Оставката на Цацаров е свързана с отиването на сегашното правителство. Той бе избран от Бойко Борисов и Цевтанов, а се оказа човек на Пеевски.Така тя коментира видимите неща и връзката на Главния прокурор с бизнесмена-депутат Пеевски.

Сотир Цацаров е добър администратор, но е работил само като съдия. А динамиката при прокуратурата е много голяма. Трябва да имаш усет кога да натиснеш педала и кога да си дръпнеш крака.Цацаров няма отговори на въпросите, защото е попаднал в тресавище и в това са го сложили собствените му подчинени и ДАНС. Може да се измъква, че разследването е срещу КТБ, но то е срещу КТБ.Няма такова действие за предотвратяване на източването.Генев е отскоро подуправител на банковия надзор, а източването не е отскоро. Значи трябва минимум няколко месеца да разследваш. Груба грешка е привличането на Цветан Гунев за разследван още от началото. Ударът по КТБ е удар, който нито една банка не е претърпяла. Това е масиран удар на държавата по КТБ. За мен го подведоха Сарафов и оперативните службите на МВР.

Роман Василев си е заминал скорострелно, защото оставката му е разгледано веднага във ВСС. И при Цацаров Роман Василев бе фаворит. Той грябва да отговори за Петьо Европо, за Борислав Сарафов, за градския прокурор на София, който обвини президента,за "Килърите". Правят го един и същи кръг магистрати.Моята колежка, съдийката на "Октопода", върши странни дела по фирмите на Пеевски и Цветан Василев.

Кой е вярвал, че Станишев няма да отиде в Брюксел? Той разсипа структурите на партията, свърза я с олигархични кръгове, премахна експертния й потенциал, вързал е с ДПС. Хората го пазят, защото той ще нарежда следващата парламентарна група и те си нареждат житейската концепция.Максимата от стихотворението на Христо Радевски прекрасно ги обслужва.Смятат, че Станишев трябва да ги реди в следващи листи, те са анономници. Това, че партията замина в канала от това безотговорно поведение, защото не виждат какво става в страната, не ги интересува. Така Дончева охарактеризира поведението на Станишев и блюдолизците около него.

Бареков няма какво да плаче. Га яде кюфтета.Има, няма свършиха кюфтета.Така Дончена коментира състоянието на Николай Бареков.

Днешната криза не може да бъде решавана от парламентарно представените субекти.Не че няма риск в парламента да попаднат пак тези патии. Но това ще доведе до нови избори. Решаването на финансовата криза трябва да бъде оставена в ръцете на финансистити. И да се каже, че хората няма за какво да се притесняват, бяха нейните изводи накрая.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5754 |28.06.2014 Цацаров, Йовчев и Писанчев немеят след срещата за банките . 8| 6807 |28.06.2014 Адвокат Симеонов поиска оставката на Цацаров . 12| 9120 |27.06.2014 ВСС и Цацаров защитават прокурор двойкаджия, пращат го в САЩ . 29| 14322 |26.06.2014 Т. Дончева: 300 млн дълг на Пеевски-Доган към КТБ е скандалът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads