Реклама / Ads
11| 4405 |09.04.2009 НОВИНИ

Дошло време разделно, време на консерваторите

.
Иван Колчаков
СДС отиде в историята, обяви Иван Колчаков, който вижда бъдещето в автентичен десен проект с български традиции и корен.
 

 


От една седмица ОДС не съществува, обяви по БТВ депутатът Иван Колчаков, който, заедно с още трима свои колеги, напусна парламентарната група на сините. Тази коалиция вече няма функции за изпълнение, следователно трябва да отиде в историята. От петък гледаме агонията на СДС, обяви той с уговорката, че той и напусналите му колеги са емоционално свързани с десните, не искат лошо за бившата си партия, но хората ще решат дали СДС ще остане, но според мен – не.
СДС преговаря вече с настоящи членове на партия „Атака”, потвърди още веднъж Колчаков. Frognews.bg припомня, че информацията за подобни преговори вчера беше опровергана от лидера Мартин Димитров. „Г–н Костов добре пазарува”, дословно каза Колчаков по този повод. 

Последните един–два пъти в НС на СДС имаше нездрава атмосфера, виждах в очите на хората омраза, обяви другият напуснал, Димитър Димитров, който потвърди, че след като си е тръгнал от ПГ на СДС, напуска и НС.

Ако бяхме в средните векове, сега вирусът на омразата щеше да провокира лов на вещици, добави Марио Тагарински и изрази надежда, че иска да остане приятел с бившите си колеги. По повод лидера на РЗС Тагарински каза, че той израснал много в политиката и станал народен трибун, на когото хората вярват.

С Яне Янев сме в перфектни отношения, аз ходех преди време по телевициите с него, за да се разделим цивилизовано. Важното обаче е сега да се направи такава нова десница, каквато България никога не е имала, уточни Колчаков, който искал да работи за автентичен десен проект с български традиции и корен, защото вече дошло времето на консерваторите. Това не е проектът на Иван Костов, който, ако направи коалиция с Бойко Борисов, ще бастиса и следващото управление, дословно добави депутатът.

Българинът чака нещо радикално различно, той не е доволен от своя живот, обобщи Колчаков. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4943 |27.03.2009 Временен технически проблем! Извинете ни! . 9| 5114 |24.03.2009 Русия може да поеме временното финансиране на АЕЦ „Белене” . 1| 6013 |27.02.2009 Мартенското време - променливо, но гальовно . 17| 12138 |14.02.2009 Да печелим пари от Интеренет по време на криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads