Реклама / Ads
3| 4525 |16.05.2009 НОВИНИ

ДПС и НДСВ с последната дума в БНТ и БНР

.
Изтеглиха реда на участниците в БНТ и БНР за ЕИ
Дискусиите в двете медии започват ударно с „Атака”, Коалиция за България, ГЕРБ и Синята коалиция.
 

В ЦИКЕП бяха изтеглени жребиите за реда на диспутите и на предизборните клипове на кандидатите за ЕП в държавните медии БНТ и БНР. Рекламните анонси на партиите ще започнат по следния ред: „Защита”, „Лидер”, Чавдар Николов(независим), „Българска социалдемокрация”, „Напред”, РЗС, БНД, „Атака”, „Синята коалиция”, „Коалиция за България”, „Зелените”, ГЕРБ, ДПС и НДСВ.

Бойното кръщене на диспутите в държавното радио и телевизия ще направи партия „Атака”, чиято листа води синът на Капка Сидерова Димитър Стоянов. Непосредствено след него право на отговор ще има министър Ивайло Калфин от Коалиция за България. 3-ти на стола на БНТ ще има право да седне Александър Маринов от „Българска социалдемокрация”. Предполагаемият победител на националните избори ГЕРБ заема 4-тата позиция в реда за диспута, като се очаква кандидат-депутатите да останат сами в студиото на БНТ, без своя контузен лидер. Техните предполагаеми партньори от „Синята коалиция” и тук е близо до тях – на 5-то място. Единственият независим депутат Чавдар Николов ще има възможност да представи своите европланове веднага след сините.

Сакралната седмица пък беше изтеглена от „Зелените”. Цифрата на вечността 8, както я характеризираха от НДСВ, по ирония на съдбата този път се падна на нейните отцепници – БНД. Девето място в диспутите се падна на партията на Христо Ковачки „Лидер”, чиято листа води брадърът Емил Кошлуков. РЗС и Димитър Абаджиев ще имат право да говорят 10-ти, като отново в числото им присъства цифрата 1. Следващите минути се падат на Любен Дилов от „Напред”. 12-ти и 13-ти са ДПС и НДСВ, които и при клиповете и при дебатите ще имат последната дума. Техни водачи към ЕП са съответно Филиз Хюсменова и еврокомисарят Меглена Кунева. Цикълът от диспути и тиради се закрива от „Защита”, които са 14-ти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 5728 |16.05.2009 Израелска подкрепа за Яне Янев срещу корупцията . 13| 5119 |15.05.2009 Спряха окончателно газа за Кремиковци . 13| 4929 |15.05.2009 Повдигнаха три обвинения срещу Мария Мургина . 2| 4528 |15.05.2009 Почти 21 хил. нови жилища са били построени през 2008 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads