Реклама / Ads
5| 4704 |23.04.2019 НОВИНИ

ДПС представи листата си, Пеевски отсъства от залата

.
Представяне на евролистата на ДПС
ДПС представя кандидатите в листата си за евровота. Втория в линстата, депутатът Делян Пеевски не присъства на събитието. Той бе представен като утвърден политик и авторитет в движението. Отсъствието му не бе обяснено.
 

В началото на церемонията стана ясно, че България тръгва на  тези избори като най-бедната страна в ЕС. Популизмът и национализмът са факт и са на власт вече 10 години. Страната се движи инерционно, без ясно приоритети и цели.

 

Кандидат депутатите бяха представени като хората, които ще дадат своята добавена стойност за ускорено и догонващо развитие на нашата родина в европейски контекст.

В листата на ДПС има двама бивши министри. Под № 11 в листата е Петър Чобанов, бивш министър на финансите, на 42 години. Чобанов беше финансов министър при фалита на КТБ. Станислав Анастасов, на 35 г., бивш министър на икономиката е № 7 в листата.

 

Мотото на кампанията "Ние залагаме на младите" лидерът на ДПС и водач на листата Мустафа Канадайъ обясни така: 

„Младежкото е вградено в темелите на ДПС. Този модел тръгва от нашия почетен председател. В младежка възраст той въстава срещу властта. По късно, пак в младежка възраст, той създава ДПС

Виждам най-младата, най-добрата и печеливша листа. Те знаят и могат, те са отговорни и активни политици. Не само в партията. Те могат да реформират Европейския съюз. Те са това което националистите никога не могат да бъдат.
Те са реформатори и дипломати и политици и носители на европейските ценности. Те ще са наши посланици и основни двигатели на реформите в Европейския съюз. Ние залагаме на младите.

Заедно ще направим Европа по-силна и по единна. Нашата листа гарантира победа.“, каза първият в листата Мустафа Карадайъ.

 

Словото завърши с възгласи „ДПС“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4086 |22.04.2019 Пеевски втори в евролистата на ДПС, преди него е Карадайъ . 12| 5422 |19.04.2019 Демократична България обяви листата си за Евроизборите 2019 . 4| 3998 |19.04.2019 БСП регистрира в ЦИК листата си за евроизборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads