Реклама / Ads
2| 5381 |19.10.2017 НОВИНИ

ДПС и Сидеров станаха ”дупе и гащи”, хокат Симеонов

.
Волен Сидеров
Йордан Цонев от ДПС похвали добрия тон на лидера на ”Атака” Волен Сидеров, който се различавал от тона на Валери Симеонов. В парламента патриоти и депутати от ДПС сблъскаха мненията си по темата ”Валери Симеонов”, след като социалистите поискаха оставката на вицепремиера във връзка с включването на оградата по границата с Турция към списъка с обектите от националната сигурност.
 

"Обижда хората, една етническа група е настроена срещу друга", категоричен е Йордан Цонев. Той похвали кроткия тон на лидера на "Атака". С него можело да се разговаря за разлика от агресивния тон на други депутати от ОП. "Думите имат силата да градят или да рушат", обясни още депутатът от ДПС.

Преди това пък Волен Сидеров защити лидера на НФСБ: "И сняг да завали пак ще поискат оставката на Валери Симеонов."

Сидеров "захапа" соцлидера Корнелия Нинова с въпроса защо след като има решение на МС, тя не иска оставката на премиера, министрите и на всички останали. "Елена Йончева правила мистериозен филм, но не е ясно къде ще бъде излъчен, но всички са поканени - да арестуват всички 80 депутати. Никой няма да ги арестува. Ако някой е бил арестуван, това съм бил аз и колегата Десислав Чуколов", иронизира той поканата на червените към премиера Бойко Борисов да иде на кино да гледа филма на Йончева и да арестува социалистите.

Защо патриотите са лошо и не трябва да са във властта, попита още Сидеров и сам даде отговора - защото наближава председателството. Това пък не било добре за БСП и ДПС, според него.

Атакистът разказа за познанството си с Валери Симеонов. Знаели се още от ученици. "Сигурно много кусури могат да му се намерят, но да му се иска оставката само на него, означава тенденциозност", каза със спокоен тон Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6158 |17.10.2017 Волен Сидеров: Каква корупция у нас, просто обичаме да се самобичуваме . 0| 7344 |12.10.2017 ”Любим” актьор на Сидеров ще заеме мястото на Антон Тодоров . 2| 4720 |09.10.2017 Явор Нотев обясни липсата на патриота Каракачанов от КСНС, но не каза и дума за Сидеров и Симеонов . 5| 5775 |03.10.2017 Експерти: ГЕРБ останаха без опозиция и се самозабравиха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads