Реклама / Ads
8| 4712 |09.09.2010 НОВИНИ

ДСБ: „Атака” е проект на руските служби

.
Ген. Атанасов
9 септември продължава да разделя българския народ, едни хора ще се поклонят на Паметника на Съветската армия, други хора ще почетат паметта на жертвите на комунизма. Това заяви пред БНТ ген. Атанас Атанасов, бивш директор на НСС.
 


Исторически е доказано, че в партизанското движение преди 9 септември освен хората, включили се по идеологически съображения, е имало и криминални елементи, които са хванали гората. След промяната, след 10 ноември, имаше такива, които се биеха в гърдите, че са били преследвани от комунистическата власт, а за някои от тях се оказа, че това се е случило при съвсем други обстоятелства, заяви Атанасов. Волен Сидеров е бил обвиняем с цел да набави имотна облага заплашил и изнудил лице. Сидеров е бил задържан от органите на МВР при извършване на обиск, намерени са 1000 лева в него, които са били белязани от МВР, получени са били в резултат на изнудване, твърди още депутатът. Това може да е кокошкарска история, но вчера разбрах, че Сидеров се е занимавал с тези неща, поясни Атанасов. Аз започнах кариерата си като младши прокурор - за имуществените престъпления се даваше 1 година лишаване от свобода. Ако си откраднал 15 000 лева – ти дават 15 години затвор. За това престъпно деяние, което изглежда кокошкарско, има липса на правосъзнание, слаби морални задръжки, твърди лидерът на ДСБ - София.
Атанасов се мотивира, че оповестява тези факти, защото това е човек, от когото днес зависи стабилността на правителството. Атанасов твърди още, че, след като е получил това удостоверение, не намерил данни да е гледано дело в съда срещу настоящия шеф на комисията за контрол на ДАНС в парламента.
Документацията на агентурата е с най-висок гриф – строго секретно и това важи 30 години. Аз казвам, че Волен Сидеров е извършил криминално престъпление, а не е бил съден, трябва да се изяснят причините, категоричен бе Атанасов.
Генералът защити от нападките на Сидеров и партийния си шеф Иван Костов. Според него това е българският политик, сложил България на релсите на ЕС и НАТО, категоричен бе Атанасов.
Бившият шеф на НСС е категоричен, че "Атака” е проект на руските тайни служби и в ДАНС имало информация за това. Генералът допълни още, че действа на принципа: „Бий самара за да се сеща магарето”.
New layer...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4912 |08.08.2010 Външно удължи визите на руските туристи у нас . 1| 4537 |14.07.2010 БГ-министри искат удължаване на проекти по ИСПА . 28| 5036 |08.07.2010 „Атака” гони екип на турската TRT от София . 45| 8455 |06.07.2010 Турска фондация връща имена от Османската империя, „Атака” сигнализира ДАНС и Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads