Реклама / Ads
17| 6665 |25.02.2014 НОВИНИ

Дучето пред Фрог: Преди Кърджали получих 6 звезди обслужване

.
Димитър Ангелов-Дучето Източник: Булфото
Слуховете за моя арест и смърт едва ли не са силно преувеличени. Бих го нарекъл една ювелирна полицейска операция. Получихме обслужване, каквото в 6 звезден хотел няма, коментира пред „Фрог нюз” Димитър Ангелов-Дучето, бившият шеф на фенклуба на ЦСКА, който по-рано през деня беше задържан за разпит в полицейско управление в Кърджали.
 

Тръгнах в 10:30 сутринта. На 30-ия километър преди Кърджали бях спрян от патрулен пост за пълно профилактиране на документите, състояние на колата ми и придружаващите ме спътници. След като бях пропуснат карах цели 19 км. Отново бях спрян за пълна проверка. Този път обслужването беше дори на по-високо ниво. Получих покана за кафе. Бях ескортиран до полицейския участък, където ми беше сервирано 3 в 1 и допълнителна захар ми беше предложена.

Получих изключително любезно отношение, говорихме си близо два часа. Като излязох от участъка, шофьорът на колата ми съобщи, че докато съм пил кафе в участъка, автомобилът е минал пълен технически преглед. Даже имало и бонус – почистване из основи на двигател, седалки, багажник. След подобно внимателно отношение няма как да нарека случилото се обиск...

След това безупречно внимание към мен предлагам догодина бюджетът на МВР да бъде увеличен на 2 милиарда лева, заслужават го момчетата. Нивото на безопасност в Кърджали беше в пъти по-високо и от това на летище Кенеди.
Хвала, хвала, хвала, на родната полиция!

Някак си Димитър Ангелов-Дучето успява да се добере до сградата на Регионалния исторически музей. Като попитал директора му кому и срещу какво е нужна подобна охрана, му било отговорено, че не я е искал. Най-вероятно и той не е успял да откаже на любезното предложение от полицията да бъде обслужен, както не успях да откажа и аз, коментира Дучето.

Димитър Ангелов-Дучето иска да знае кой точно плаща за тези 200 полицейски коли, разположени в цяла Кърджалийска област и за Бога, на кому е нужно това?

Той се закани, че независимо обидата, която е понесъл през днешния ден, отново ще бъде във Видин на 7 март, когато ще се гледа делото за сградата на музей "Конака".

Провокацията е в българския парламент, полза от етническо напрежение имат управляващите партии кръвопийци, които не са етнически, а под командването на олигархията, което в този момент е по-осезаемо от всякога, каза Дучето.

Поклон пред 200-те човека, които проявиха воля и въпреки трудностите по пътя не се предадоха днес. Защото много хора, като видяха какво ги очаква, направиха обратен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5531 |25.02.2014 Запалиха две коли пред хотeл на кумеца на Цветанов . 12| 6795 |25.02.2014 Дучето и Елена Ваташка арестувани в Кърджали . 31| 5115 |23.02.2014 Асланов: Внушава ни се, че след 25 май предстои нещо фатално . 4| 5403 |23.02.2014 Стела Банкова: Събуждаме се само преди избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads