Реклама / Ads
127| 6687 |22.07.2013 НОВИНИ

Дуел в ефира: Мишо Шамара бил новият Веско Маринов

.
Невероятно шоу сътвориха в бТВ Мишо Шамара и музикантът Виктор. Шамара, който изненадващо вече седмица ходи на пилоните на НДК, където протестират привържениците на Пламен Орешарски, влезе в челен сблъсък с един от противниците на кабинета Виктор, който е на протестите от първия ден.
 

Разговорът обаче се въртеше предимно около личността на бившия премиер Бойко Борисов. Демокрация преди Бойко Борисов да влезе в затвора няма как да стане, започна Шамара. Ние сме стратегически партньори с тези хора, вярно че са възрастни и имат носталгия по детството и комунизма, но поне ще вкарат Бойко и Цецо-Мецо в затвора. По времето на Бойко Борисов имаше истинска комунистическа диктатура, той ни плашеше с дядо Торбалан с рогата и някакви турци с ятагани, каза рапърът.

Виктор отвърна моментално, че Бойко Борисов ще влезе в затвора, когато започнат да се спазват законите и дори цитира Татяна Дончева, че в България мутрите биели мутрите. Трябва да се поставят граници, които да не се пресичат. Оправда ли правителството очакванията, някой представял ли си е, че Волен Сидеров ще бъде в коалиция с Бат Сали и Ахмед Доган, попита Виктор и отсече - това правителство е кабинет на подмяната и затова трябва да си ходи. Шамара отговори, че демокрацията било различие в мненията. Всеки контролира всеки – какво ще стане ако Волен Сидеров вземе цялата власт, попита рапърът. ГЕРБ е крайно турска партия, зависима от Ердоган, какво, искате те ли да се върнат на власт? В момента няма алтернатива, ако има избори ГЕРБ ще спечели, защото имат Костинброд, има полицията назначена по места, каза Шамара. ГЕРБ държи всички с компромати, вижте им тефтерчетата.

 Бойко Борисов открадна свободата на хората, избухна рапърът. Виктор обаче припомни, че настоящият премиер беше прогонен от СДС заради връзка със сенчест бизнесмен. Защо не протестирахте, когато наркодилърът Станимир Флоров оглави ГДБОП, тогава всички се насрахте и не протестирахте, разкрещя се Шамара.

Там на протеста са Юлияна Плевнелиева, Лилянчето и Делян Добрев с холивудските усмивки, що не ги наречете провокатори, добави той. Тогава Виктор реши да нанесе съкрушителен удар като се обърна към Шамара и го попита как се чувства като новия Веско Маринов. Веско Маринов пее по вашите концерти, за ГЕРБ. Ти как се чувстваш като Яне Янев сега, като работиш за каузата Бойко Борисов да се върне на власт, не му остана длъжен Шамара.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 89| 5405 |19.07.2013 Мишо Шамара цъфна и на 24-ия контрапротест . 18| 4929 |11.06.2013 Прокуратурата: Няма данни за насилствена смърт на Мишо Бирата . 4| 6256 |23.04.2013 Хванаха сина на Мишо Царя със седем калашника . 14| 5797 |14.01.2013 Мишо Шамара пак ще ходи до следствието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads