Реклама / Ads
22| 5759 |18.11.2012 НОВИНИ

Две страшни версии за френските командоси лансира Р. Петков

.
Румен Петков
Ставало дума или канал за трафик на наркотици по въздух, или за група чужденци, които идвали, за да набират органи от ромското население, допусна Румен Петков.
 

Дебатът по казуса „Коиловци” тепърва предстои. Вече получих отговор на питанията си, отправени към вътрешния министър Цветанов и на отбраната Аню Ангелов. В отговорите им има нещо много смущаващо, заяви по БНР депутатът от БСП Румен Петков.

Той питал вътрешния министър как обявените за туристи французи са попаднали на наша територия, но нямало отговор на този въпрос. Установява се, според Цветанов, че има трима напердашени чужденци, но не се уточнява колко точно са те. Според мен оглед на мястото не е правен, добави Петков.
 

Не е заявявана и установявана временно отделена зона за извършване на парашутни скокове, отговорил пък министърът на отбраната. Тоест лъжем българското общество, а трябва да си даваме сметка, че това рефлектира върху хората, констатира Петков. Става ясно, че не са извършени парашутни скокове и не е правен оглед. Тоест тези хора не са дошли с парашути. Част от тях били без документи. От отговора на вътрешния министър не става ясно как те са влезли в страната. От  10 въпроса нямам нито един отговор. Лъжем обществото, без да си даваме сметка, че това рефлектира много сериозно на националната сигурност, констатира той.
 

Имало две версии за присъствието на парашутистите на българска територия. Или ставало въпрос за канал за трафик на наркотици по въздух, или това били група чужденци, които идвали, за да набират органи от ромското население, смята той. В материалите, които са разнасяли със себе си, бил намерен специализиран апарат, с който са правени снимки от високо. Те покривали територията на Никопол, Белене, а знаем, че французите имат интерес да правят АЕЦ в Румъния, каза Петков.
 

От криенето на истината никой няма интерес; ще се създаде и голямо напрежение в отношенията ни във Франция, предупреди депутатът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 11195 |17.11.2012 Френските командоси-набити, но и опикани . 7| 6956 |06.11.2012 Френските командоси пребити от български селяни са били араби . 89| 6655 |27.08.2012 Дават СПИН скандала на Страшния съд в БСП . 15| 6628 |08.08.2012 Разминаха се версиите за сина на Баретата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads