Реклама / Ads
0| 5087 |24.05.2014 НОВИНИ

Движението в столицата се променя заради строеж на канализационен клон

.
Снимка: Архив
От 26 май се въвежда организация на движението заради изграждане на канализационен клон по ул. "София" и ул. "Цар Симеон", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.
 

 

До 20 август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "София" между ул. "Кочо Честеменски" и ул. "Иванянско шоке". До 10 юли се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Цар Симеон" между ул. "Цар Освободител" и ул. "Иларион Макариополски". Отново до 10 юли ще се въведе еднопосочно движение по ул. "Добруджа" между ул. "Цар Освободител" и ул. "Иларион Макариополски" с посока на движение към ул. "Иларион Макариополски" и по ул. "Тракия" между ул. "Иларион Макариополски" и ул. "Цар Освободител" с посока на движение към ул."Цар Освободител".

 

До 4.30 часа на 21 август временно се променят маршрутите на автобусните линии 42, 81 и 81ИХУ. На автобусна линия 81 ще се възстанови основният маршрут от гара "Обеля" по маршрута си, по ул."Св.Св.Кирил и Методий" до кв."Иваняне". Автобус номер 42 ще се движи от кв. "Филиповци", направо по ул. "3-ти март", наляво по маршрута на линия номер 81 за кв. "Иваняне", по ул. "Св.св. Кирил и Методий", надясно по ул. "Иванянско шосе", наляво по ул. "Стефан Стамболов", центъра на Банкя, автостанция "Банкя" и обратно по маршрута си.

 

Автобус 81ИХУ няма да изпълнява ученическите курсове от кв."Иваняне" през Хлебозавода заради затваряне на ул. "София". ДО 11 юли се променят маршрутите на автобусни линии 47 и 44ГУ. Автобус 47 ще се движи от центъра на Банкя, наляво по ул. "Александър Стамболийски", направо по ул. "Цар Освободител", надясно по ул. "Добруджа", надясно по ул. "Иларион Макариополски", наляво по ул. "Цар Симеон" до ул. "Венера" и обратно по маршрута си. Разкрива се двупосочна спирка на ул. "Цар Освободител" в района на кръстовището с ул. "Цар Симеон". При автобус 44ГУ се въвежда промяна на ученическия курс - кв. "Градоман" по ул."Цар Симеон", надясно по ул. "Иларион Макариополски", наляво по ул. "Тракия", наляво по ул."Цар Освободител" и по маршрута си до 78 СОУ. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5373 |14.05.2014 Жена намерена убита в автомобил в столицата . 4| 5368 |09.05.2014 Омбудсманът променя Семейния кодекс . 0| 6001 |05.05.2014 Нова организация на движението по АМ "Хемус" . 0| 5361 |01.05.2014 Реорганизират движението за празниците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads