Реклама / Ads
74| 10386 |29.05.2014 НОВИНИ

Едвин Сугарев: Всички дела срещу Цветанов са нагласени, прокуратурата се употребява политически

.
Присъдата на Цветан Цветанов е на първо равнище, следващото ще я отмени. Всички дела срещу Цветанов са нагласени от прокуратурата. Прокуратурата е лошо употребена политически. Това заяви пред БНТ Едвин Сугарев. Съдът работи на тъмно, при затворени врати, допълни го издателят Петьо Блъсков.
 

Двамата коментираха и политическата ситуация в страната след евроизборите.Никой не е предполагал, че ще има такава голяма ножица между победители и победени. След този резултат предсрочните избори са неизбежни. Изказването на Лютви Местан бе такъв знак, смята Сугарев. ДПС има по-особен дипломатичен език. Те не говорят пряко, дават знаци. И той е, че мандатът няма как да се изкара. ДПС ги интересуват техните фирми и сумите, които ще бъдат разпределени по "Южен поток". Но те не могат да бавят дълго топката, защото негативите ще се стоварят и върху тяхната глава, допълни той..

БСП бе отбор, който не знаеше какво да прави в неделя. Предсрочни избори видимо са необходими и биха изиграли ролята на оздравителна процедура. ДПС говорят политически, а не казионно и махленски. Това е политиката, така се говори, включи се в разговора журналистът Петьо Блъсков.Най-тежкият резултата от този евровот е това, че 65 на сто негласуваха.Тежкият резултат е отблъскване на аудиторията, допълни той..Ако Борисов стане председател на БСП, те ще спечелят изборите, каза не на шега той.

За евроизбори това е нормален вот. Електоратът на ДПС гласува на всички избори.Това е единствената партия, която има постоянен електорат на повикване.Най-вече се отдръпнаха избирателите на БСП, защото видяха как се карат в самата партия, коментира и Сугарев.За един активист от Силистра е шестица от тотото, така той коментира билета за Брюксел на младия социалист Момчил Неков.

БСП има предател, който им отмъкна доста гласове. Той се нарича Георги Първанов.Той си е истински предател.,п отмъкна им 100 000 гласа.Покрай него те загубиха един организатор като Румен Петков, коментира Блъсков. БСП няма да се разпадне, има други енергии, които ги крепят, има злоба към други партии, прогнозира той

На тези избори хората гласуваха за това дали ще сме част от цивилизована Европа или пак ще попаднем в сферата на Русия, каза още Сугарев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5427 |29.05.2014 Президентът: Всички сме за „Южен поток", но не да става под масата . 30| 5847 |29.05.2014 Протест! Всички медици на Спешна помощ подадоха оставки в София . 26| 5359 |27.05.2014 Социолози признаха: Всички сбъркахме с БСП, нямаме картел . 20| 5028 |25.05.2014 Слабаков: Всички партийци са наши слуги, ние им плащаме заплатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads