Реклама / Ads
74| 5394 |17.10.2013 НОВИНИ

Експерти: Борисов може да бъде по-добър президент от Плевнелиев

.
Бойко Борисов
За целта обаче той трябвало да се върне към реалността. Внасят се вот след вот заради болезнено его. Вотът за културата бил нещо като енергоспестяваща технология.
 

Плевнелиев сега консумира вината като разделител на нацията, констатира по ТВ 7 журналистът Петьо Блъсков. Борисов може да бъде по-добър президент от Плевнелиев, ако бъде избран, но трябва първо да се върне към действителността, каза колегата му Арман Бабикян.

Внасят се вот след вот заради болезнено его; това няма политически смисъл, заключи социологът К. Стойчев и определи следващия вот за култура като абсурден: какво да се прави там, всеки ден да откриват театри, ли, попита той.

Вотът за културата е нещо като енергоспестяваща технология. Панаирът отвън не се случва, затова се пренася вътре, констатира Бабикян. 

Тръгнаха по начало с грешна стъпка в този парламент - излизане, участие или не в протестите, изреди Блъсков, според когото цяла Европа се изредила да казва на ГЕРБ да се върнат в НС. Само се ругаят, но продукт от това ругане няма, смята той.

Ако човек е спортист, знае, че ако губи партията шах, един ход е забранен, това е да обърнеш фигурите, а Борисов е спортист, но прави точно това. Идеята да пречиш на футболния мач е селска идея, заключи Стойчев. Темата за предсрочни избори е едно бабуване, смята той. ГЕРБ е голяма партия, една от двете големи; когато и да има в обозримо време избори, двете големи партии ще са БСП и ГЕРБ, макар и с разменено съотношение, смята той. Най-полезният ход е ГЕРБ да подходи отговорно, да участва, да критикува и да контролира, препоръча той.

3 в 1 избори през май не виждам, каза Бабикян. Той по-скоро ги виждал едни през май, през октомври, ноември - другите два вида.

Достатъчно е да има няколко интелигентни хора и след 6 месеца една от двете големи партии няма да я има, отчете Блъсков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 6206 |16.10.2013 Бойко Борисов: Следващият вот на ГЕРБ ще е за култура . 22| 5018 |15.10.2013 Борисов: Да се удължи срока за купуване на земя от чужденци . 141| 5789 |15.10.2013 Борисов: Реформаторите са зазидали вратата за ГЕРБ заради Костов . 18| 6162 |14.10.2013 Виктор Вълков: Станишев и Борисов трябва да си влязат в обувките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads