Реклама / Ads
11| 6612 |28.09.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Политически развод на дебили

.
Елена Гунчева
Потресаващият интелект на първия държавен и партиен ръководител роди ново умотворение, което шокира. Разбирам, че те с Цветанов много са се обичали и са се взели, имали са двадесетгодишен брак, но са се развели. Дотук - добре. Но Онуй продължава с асоциациите - при него били останали децата /тоест ГЕРБ, народа, дебилите? - кой точно/, а Цветанов си имал ново семейство /САЩ?/.
 

И понеже съм си професионално увредена, да коментирам един политически развод: не става ясно чия е вината за разпада на брака по любов или сметка - дали Цветанов е изневерил или Борисов, дали е несходство в характерите или единият си е хвърлял мръсните чорапи навсякъде, а пък другият не го е понесъл....направо си представям двамката в едно семейство, и без това политически се доказаха като пълни долни леви амбриажи.

 

Да продължа с разсъжденията - след като децата са останали при Борисов /тук да вметна, че ако има такива двама родители, съдът от едното съжаление и след становище на социалните би им ги отнел децата, защото са дебили и не могат да отговарят за тях/, то означава ли, че Цветанов плаща издръжка за децата, останали при Борисов и в какво се изразява тя - електорална подкрепа, бъдеща коалиция, груби финикийски знаци, търговия с влияние? Интересно дали децата са пишман-членовете на ГЕРБ, които с оглед менталното си състояние изискват специализирани грижи, или пък самата партия?! Или пък ние? Макар и предпочитам да съм пълно сираче пред такъв родител /№ 1 или № 2 не разбрах, ама то в днешните джендърски времена смееш ли и да питаш/.

 

Новото семейство на Цветанов явно започна с голяма любов със САЩ. И ДПС, разбира се. Само да не се окаже, че вторият на бившия втори на ГЕРБ, е първи на едно друго място и просто минават едни пари.

 

И тук вече започвам да разсъждавам като жител на Перник - и винкел им е малко!

 

Елена Гунчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 6427 |27.09.2020 Бабикян: Усещането, че светът започва и свършва с ГЕРБ, е политически дебилно. Ще протестираме, докато не върнем свободата си . 6| 5850 |21.09.2020 Доц. Григор Сарийски: ЕК критикуваше България, че 2/3 от съмнителните трансакции са на политически фигури . 6| 5896 |21.09.2020 Българите в Хамбург с призив: Долу политическите чадъри /снимки и видео/ . 5| 5935 |18.09.2020 Антон Кутев: Майките от ”Системата ни убива” нямат политически цели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads