Реклама / Ads
10| 20531 |16.01.2019 НОВИНИ

Емилиян Гебрев: Утре ще се обадя на Борисов, не разбирам на кого е сладка хапката „Дунарит“

.
Емилиян Гебрев
Бях си дал обет да не ходя по телевизии. Явно съм слабохарактерен, щом коментирам теми, злободневни към деня. В интерес на хората и служителите съм длъжен за енти път да кажа тези неща. Това каза собственикът на „Дунарит“ Емилиян Гебрев в „Честно казано с Люба Кулезич“.
 

С 1000 процента сигурност от „Дунарит“ към „Емко“ не е тръгвала и една стотинка. Това е проверявано. Не е констатирано въобще каквото и да било. Това, че някакви хора си лансират разни неща, нищо не може да се направи.

 

Моят казус и този на сина ми е пълен парадокс. Синът ми, който няма отношение с фирмата, да бъде обвинен, означава, че нещо е скалъпено. Всеки от улицата може да те хване и да ти каже, че переш пари. Откъде идват при нас парите? Това са от МО на различни страни. Това става чрез държавен посредник. Значи ние всички перем пари. Какви послания пращаме към света с обвиненията, че се перат пари? Напълно е възможно и мен да ме приберат. Аз се върнах отгоре. Над 65 години съм. Нямам време да се излагам. Обвиниха сина ми-едно кристално същество. Той е инженер и икономист.

 

Утре ще се обадя на Бойко Борисов. Не мога да разбера за кого е сладка тази хапка „Дунарит“. В стенограмата за КТБ ясно Борисов е поставил въпроси. И все още няма отговори. Репресията срещу нас не е спряла. Нервите на работниците врят и кипят. Затова излязох. Ние сме изградили три завода от развалини. Аз градя, не разрушавам. От миналата година едва тези хора се удържат. Никой не си дава сметка, че с тези хора не трябва да се отнасят така. Те работят с опасни продукти. Ами ако стане беля? Кой ще е виновен? Естествено собственикът. Аз ли нагнетявам напрежение. Ако насъсквах хората, досега да са излезли сто пъти. Не съм си го позволил.

 

То няма договори. Сега започнаха да се появяват няколко  договорчета. Всички, с които съм говорил, в това число и министри,  казват :“ Горе“. Те го казват. Кое е това „Горе“?  Атаката е директна. „Дунарит“ е атакуван безкрай. От 2015 година има 120 дела. Пеевски е нарицателно. Не мога да си помисля, че той има такава власт, че да подчини всичко по вертикала и хоризонтала. Спецпрокуратурата знаят, че не трябва да скачат, защото няма нищо срещу нас, но изпълняват нечии заповеди. У нас съдебната система не е изцяло разядена. Делата, в които не е имало интервенции и е попадало на морални съдебни състави, всички са спечелени. Няма да отстъпя "Дунарит". За мен атаката е от лично его. Такъв завод не се управлява от дистанция.

 

Аз съм от малкото, които ходят с бръкнати ръце в джобовете. Сам си карам колата.  Ако с държането си не създаваш респект, няма какво да правиш на тази земя. Утре ще пусна есемес на Борисов, обещах.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5271 |30.04.2018 МОН изхвърли от учебниците Емилиян Станев и част от Алеко Константинов . 4| 6017 |12.10.2017 Гебрев: Борисов е бил подведен за ”Емко” . 4| 10852 |09.10.2017 Емилиян Гебрев: Върнаха ни лиценза и същия ден полицията нахлу при нас с данъчните . 1| 5149 |29.09.2017 Валери Симеонов уредил среща за ”изясняване” различията между Емил Караниколов и Емилиян Гебрев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads