Реклама / Ads
23| 7284 |11.03.2018 НОВИНИ

В. Енчев: В сряда правим нов протест пред КЕВР

.
Партия „Българската пролет“ и „Възраждане“, чийто предател е Костадин Костадинов, сме официалните организатори на протеста в сряда. Това каза за предаването „Неделя 150“ лидерът на партия „Българска пролет“ журналистът Велизар Енчев, който уточни че двамата лидери не приемат определението „ренегати“, дадено им от друг гост в предаването.
 
Костадинов е напуснал ВМРО, а Енчев – НФСБ, тъй като техните ръководства са измамили своите избиратели, допълни той в право на отговор:


Не може да влизаш на парламента с програма срещу правителството на Бойко Борисов, а след това да правиш коалиция с него. Не можеш да влезеш в парламента с антиНАТО реторика, а да правиш коалиция с НАТО-вско правителство. Не може да влизаш в парламента с референдум за АЕЦ „Белене“, а  в парламента да

участваш в правителство, което затрива проекта. Тогава, кои са всъщтност ренегатите? 

Не може да обещаваш на избирателите си 300 лева минимална пенсия, след което да ги мамиш. Не можеш да обещаваш на избирателите си полицай във всяко село, след което да изпълняваш това твое обещание.


На 14-ти март, отново в 10:30 ч. всички организации, които участваха в този протест сме пред Комисията за енергийно и водно регулиране, за да продължим протестите. В този час тя започва официално заседание, което ще бъде открито публично.


Няма нищо лошо ние да организираме хората в автобуси, след като те си плашат като пътя да дойдат до София. Разбирате ли какъв е гневът на хора от Костендил, от Дупница, от Враца, от Благоевград, за да си платят сами билетите и да се качат в тези автобуси, докато господин Джамбазки нарича това „платен протест“. Да, той е платен от самите граждани, от самите потребители на ЧЕЗ и останалите енергийни и водни дружества. Използвам повода да кажа, че протестите ще продължат и не само ще бъдат насочени към енергийните дружества, но ще бъдат насочени и към другите - за водоснабдяване. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5563 |03.03.2018 Потомка на Левски: За да има смисъл свободата, е важно какво правим днес . 8| 8440 |01.03.2018 Велизар Енчев: Честита баба Марта и леля Гинка! Мафията превзе държавата . 9| 5739 |10.02.2018 Николай Ненчев: Имам усещането, че ме обвиняват от руската прокуратура . 0| 4604 |09.02.2018 МВР с препоръки какво да правим при буря и снеговалеж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads