Реклама / Ads
29| 8283 |28.02.2012 НОВИНИ

Фалшива тревога - униформената Виолета купонясвала в Русе

.
Източник: МВР
Изчезването на 23-годишната кадрова военнослужеща Виолета Цветанова се оказа партенка. След като разбрала, че е издирвана младата жена сама се е обадила на майка си да каже, че е добре и се прибрала вкъщи.
 

 

В понеделник полицията в Плевен съобщи, че се издирва Виолета, която е кадрови-войник в Пета бригада. Тя била в неизвестност от събота. Информацията бе, че Виолета, родом от близкото село Ясен, вечерта преди изчезването си била на дискотека в Плевен.

 

Преспала е при приятелки и на сутринта тръгнала към вкъщи, след което следите й се загубили и майка й се обадила в полицията. Щом разбрала, че я издирват, Виолета телефонирала вкъщи в 1 часа сутринта, съобщи “Стандарт”.

 

Тя обяснила на майка си, че отскочила до Русе, за да убие скуката. Не искала да я безпокоят, затова изключила мобилния си телефон.

Цветанова се качила обратно във влака към дома в 6 часа. От полицията потвърдиха това и увериха, че младата жена е невредима.


Началникът на Пета бригада ген. Валентин Буров  категорично не пожелал да коментира инцидента с неговата подчинена.

 

По-рано днес полиция в Плевен обяви, че се издирва 23-годишна жена - кадрови войник в Пета бригада в града

Виолета Цветанова Георгиева била напуснала дома си в село Ясен на 25 февруари 2012 г. и оттогава е в неизвестност.

 

Според нейни близки въпросната вечер тя била на дискотека в града, преспала у приятелка и на сутринта тръгнала да се прибира у дома. След това следите й се губят, съобщава bTV.

 

Сигнал за изчезването на младата жена е подала майка й. По думите й Виолета е излязла с цивилни дрехи. Тя е с нормално телосложение, висока е 170 сантиметра. Има кафяви очи и дълга черна коса.

 

Според приятели на Виолета, преди да изчезне, тя е била облечена с черно палто с бял пух около яката, черни дънки и черни ботуши с високи токчета.

 

Сигнали за местонахождението на младата жена могат да се подават на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6227 |29.11.2011 Висш магистрат замесен в афера с фалшива епикриза . 8| 21130 |08.09.2011 Лъжлива чалгаджийка забърка „Торнадо” във фалшива бременност . 1| 6377 |31.03.2011 Сирените ще вият "тревога" на 1 април . 3| 7093 |24.02.2011 Санкцията за фалшива винетка скача тройно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads