Реклама / Ads
3| 6628 |02.05.2014 НОВИНИ

Фалстарт на секссезона в Слънчев бряг

.
Фалстарт на новия секссезон край морето претърпяха най-нетърпеливите жрици на любовта в Слънчев бряг. Щом научиха, че в курорта са пристигнали първите туристи, компаньонки от вътрешността на страната веднага заеха позиции в комплекса. През април и май обаче на почивка у нас обаче идват предимно по-възрастни хора, които не се вълнуват особено от женските ласки. В конкретния случай - първата организирана група е от 700 австрийски пенсионери, повечето от които са пристигнали семейно. Затова и жриците не получили радушен прием от туристите.
 

 

“Явно проститутките са неопитни. Старите пушки си знаят, че преди юни няма смисъл да бият път до морето. Виж във Варна сега е по-оживено покрай международната регата (“Тол шипс” - б.р.). Там проститутките може и да изкарат някой лев”, коментираха пред „Труд” бармани от Слънчев бряг.

 

Действително, мургави жрици на любовта се оферираха още от първия ден на регатата във Варна. Най-активни са били около борда на пакистанския ветроход “Рах навар”.
70% от участващите кораби са руски. Техните екипажи търсят предимно алкохол и не смеят да се забъркват с жени, защото са представители на военния флот на Русия и могат да бъдат наказани жестоко, ако ги хванат в “нежна” компания. Според хотелиери и туроператори не само сервитьори, бармани и пикола, но и голяма част от опитните компаньонки тази година са се изнесли към чужбина, където цените са по-високи, което веднага се отразило и на качеството на сексуслугите. В Слънчев бряг м.г. ценоразписът падна от 100 на 50 евро и накрая на 50 лв. за секс на плажа. Фелациото струва 20 лв.

 

Причините за поевтиняването бяха две - дъмпинг на циганки от Сливен и липсата на интерес от страна на туристите, дошли у нас заради евтиния алкохол.

Тази година жриците няма да носят цветни лещи за очи. Миналото лято те бяха заложили на “сините” очи, които им придавали “дълбочина на погледа”. Сега вместо на визията, проститутките залагат на езиковите умения, за да привличат клиенти от Албиона и Германия. 

 

Тъй като продължават случаите на обрани туристи след секс с проститутки, все повече служители от развлекателния бизнес край морето отново поискаха легализиране на най-древната професия.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5181 |30.04.2014 Пак фалстарт в парламента- няма кворум . 1| 7536 |30.04.2014 Иманяри дупчат плажа на Слънчев бряг . 4| 5060 |05.04.2014 Слънчев бряг иска независимост от Бургас . 1| 5874 |17.03.2014 Двама братя загинаха на път за Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads