Реклама / Ads
19| 9950 |28.06.2019 НОВИНИ

Фандъкова-Раймонда Диен брани терасата на Пламен Георгиев, строителят бил виновен

.
Йорданка Фандъкова Източник: БГНЕС
Строителят е виновен, а не собственика. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по НТВ по повод незаконното строителство на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Като една истинска Раймонда Диен тя даде всичко от себе си, за да го оправдае.
 

Няколко пъти спомена как той няма общо с градежа, както и че съдействал за проверката от страна на контролните органи на общината. „Арх. Калинов е много компетентен. Сериозен професионалист е. Затова подаде оставка“, поясни Фандъкова.

 

Припомняме ви, че Калинов  прекрати производството във връзка с акта за незаконни покриви върху терасата на апартамента на Пламен Георгиев.  „Има нарушение още през 2017 година. Настоящият собственик няма отношение, но тази конструкцията трябва да се отстрани. Сигурна съм, че настоящият собственик, не е подозирал, че покривните конструкции са незаконни.

 

„Възложих да се извърши проверка и да се приключи казуса. За мен доверието е важно“, уточни Фандъкова. По отношение на възможността за нов кметски мандат тя обясни: „ Със сигурност ще обявя, когато реша, дали ще участвам на изборите за кмет на София. Независимо дали ще се кандидатирам аз или не, кампанията ни ще бъде позитивна. Презастрояването в някои квартали е проблем от десетилетия. Върнаха се земи в дворове на училища, в детски градини, в Южния парк. Аз самата съм потърпевша от тази ситуация. Призовавам политиците, които често подвеждат хората, да подкрепят моето предложение за връщане на земята. Тази възможност дава съмнителни възможности да далавери. Има такива случаи в „Младост“ и „Панчарево““.

Разрешението за строителството на  "Златен век" е изтекло. Съдът ще каже какво ще стане. Започва ремонт на бул. "България". Извиняваме се, че ще е тежко.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4448 |27.06.2019 Брожение пред НС заради забраните за къмпингуване . 0| 4077 |13.06.2019 НС забрани палатките върху пясъчни дюни . 3| 4309 |13.06.2019 Забраниха палатките върху дюните на морето, протестите продължават . 0| 3907 |12.06.2019 МС и КНСБ в спор за отпадането на забранителният списък с предприятията за приватизация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads