Реклама / Ads
25| 5890 |30.10.2015 НОВИНИ

Фандъкова за зала "Армеец": Бомбите бяха заложени в Изборния кодекс

.
Йорданка Фандъкова
Това което се случи е недопустимо. Ситуацията беше предвидима, затова ние бяхме алармирали много по-рано, но не се взеха мерки. Бомбите бяха заложени в Изборния кодекс. За мен е необяснимо, защо не се съобразиха с препоръките ни.Това каза новият кмет на София Йорданка Фандъкова в ефира на БТВ.
 
Ако приемем, че на нас не са повярвали, се стигна до ситуацията да се убедят нагледно, добави Фандъкова.

Тя увери, че на балотажа ситуацията няма да е такава. Ще има само 1-2 бюлетини, намален е и обема на работата. Тя коментира и криминалните инциденти в София от последните дни. "Темата за сигурността беше основна тема по време на кампанията. Вчера се случи тежък криминален инцидент. Недопустимо е и поведението на лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Нека си припомним, че това не е прецедент, преди време тези хора влязоха в офиса в Столична община и хората изживяха същия стрес. Това е един начин да се легитимираш и да покажеш, че съществуваш", посочи Фандъкова.

Тя добави, че още не е встъпила в длъжност, но веднага, след като го направи ще се заеме с проектите в столицата. "Винаги съм търсела широка подкрепа за важните проекти за София. Аз нямам никакви притеснения и вярвам, че след като гражданите са ми гласували доверие общинските съветници няма да ми извиват ръцете". Станцията на бул. "Цариградско шосе" не е била проектирана да обслужва гражданите на "Дружба". Въпреки това Столична община и "Метрополитен" предприе мерки за по-голяма достъпност. Тунелът вече е готов, предстои да се свърже с пешеходна алея", разкри тя.

Тази година построихме нови 8 детски градини. Обособили сме и групи за деца със СОП. Тя благодари на кмет на "Надежда" за съдействието в тази насока. На въпрос какво е първото нещо, което ще завърши като кмет, Фандъкова заяви: "Първо ще завърша парка на НДК"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4614 |28.10.2015 Йорданка Фандъкова: Тази неделя да подкрепим кметовете на райони, които са на балотаж . 7| 4394 |26.10.2015 Правителството освободи "заложниците" в зала "Армеец" . 2| 4253 |26.10.2015 Фандъкова: Недопустимо е политици да се крият зад имунитета си . 2| 4076 |25.10.2015 Фандъкова: Хората ни имат доверие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads