Реклама / Ads
16| 6365 |05.04.2012 НОВИНИ

Фани Белнейска: Нямаме договорки с Лазар Колев, искаме само истината

.
Убитите сестри Белнейски
Никога не съм разговаряла с майката на Лазар Колев, нито с негови роднини, нито сме се договаряли за нещо, нито са ми предлагали пари. Не мога да вляза в такива договорки и така гадно да постъпя със себе си и с децата ми, които бяха убити.
 

 

Това призна по ТВ 7 Фани Белнейска. Преди 6 години дъщерите й Христина и Росица бяха жестоко изнасилени и убити край местността Грамадите.


Делота Белнейски е обърнал бившият шеф на РДВР – Пазарджик Жоро Стоицев, след като лично е казал на Фани Белнейски, че освен Лазар Колев има още двама съучастници, извършили злодеянието.


Обясненията на майката бяха предизвикани от усещането, че страните по делото се договарят задкулисно, след като вчера по време на делото във ВКС семейство Белнейски поиска делото да бъде върнато за доразследване и се отказаха от адвоката си Иво Георгиев.

 

Фани Белнейски обясни, че заедно със съпруга си са взели сами това сериозно решение и никой не е знаел за него. Тя обаче не можа да отговори на провокативния въпрос на Николай Бареков, който твърди, че два дни преди делото вече е знаел, че ще има обрат.

 

Фани смята, че искането за доразследване е най-добрият изход за делото, защото в продължение на 6 години съучастниците на Лазар Колев не са били открити. Тя обаче е убедена, че такива лица  има и те са от типа на Колев – рецидивисти.

 

Майката е убедена, че Лазар Колев е един от убийците и участник в злодеянието, но няма точна представа какво се е случило и как го е направил.

 

Бащата на момичетата Стоимен обясни, че до последно вярвали, че Колев ще издаде съучастниците си, но когато видели, че той упорито мълчи до последно инстанция, решили да предизвикат този обрат, за да може институциите да разкрият цялата истина.

 

Адвокат Марковски, който защитава подсъдимия Лазар Колев, потвърди, че те също желаят връщане на делото за доразследване, за да не лежи един невинен човек в затвора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6137 |13.12.2011 Цветанов: Нямаме интерес от бързо отпадане на сухопътните граници . 41| 6391 |27.10.2011 Калфин: Не съм подарявал кучета на Доган, нямаме уговорки! . 15| 5527 |19.11.2010 Д-р Райчинов: Нямаме какво да губим . 7| 5623 |05.08.2010 ДСБ: Нямаме общо с масовата приватизация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads