Реклама / Ads
0| 14095 |22.07.2015 НОВИНИ

ФБР пуснало документи, че Хитлер бил жив в Аржентина

.
Превъплъщенията на диктатора
Наскоро разсекретени документи на ФБР показват, че правителството на САЩ е знаело, че Хитлер е жив и здрав, и е живял в Андите дълго време след края на Втората световна война.
 
Наистина ли е възможно руснаците да са лъгали през цялото това време, и че историята специално е пренаписана?

Никой не е смятал така, преди публикуването на документите от ФБР. Изглежда, че това е възможно: най-мразеният човек в историята е избягал от разкъсваната от войната Германия и е живял един идиличен и спокоен живот в Андите.

Разузнавателната общност е знаела

Наскоро публикувани документи на ФБР показват, че не само самоубийството на Хитлер и Ева Браун е измислица, но и че печалната двойката може да е била подпомагана от швейцарския директор на OSS (подразделение на САЩ), от самия Алън Дълес.

В един документ на ФБР се вижда, че агенцията е добре запозната с мистериозната подводница, която е доставила на аржентинския бряг високопоставени нацисти. Което е още по-изненадващо – ФБР е знаело, че Хитлер всъщност е живял в Андите.

Кой е тайнственият информатор?

В писмо в Бюрото в Лос Анджелис през август 1945 г., неидентифициран информатор се е съгласил да предава данни в замяна на предоставянето на убежище. Това, което той казва на агентите наистина е зашеметяващо.

Информаторът не само е знаел, че Хитлер е бил в Аржентина, той е и един от хората, които са посрещнали германската подводница. Очевидно две подводници са спрели на аржентинския бряг, а Хитлер и Ева Браун са били на борда на втората.

Аржентинското правителство не само е приветствало бившия германски диктатор, но му е помогнало да си устрои живот в нелегалност. Информаторът продължил не само да дава подробни указания за селата, през които преминали Хитлер и партийните му колеги, но и достоверни физически подробности за Хитлер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 15658 |20.04.2015 Уловиха сом с хитлеристки офицер в корема . 181| 10698 |12.04.2015 П. Бочаров: Путин поразително прилича на Хитлер . 8| 5413 |07.04.2015 Министър на Меркел: Глупост са гръцките искания за репарации от Хитлер . 176| 8479 |01.03.2015 Р. Кънев подреди Путин до Мусолини, Хитлер и Франко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads