Реклама / Ads
21| 7832 |30.05.2019 НОВИНИ

Във Фейса на Цецо едни си правят т...к с него, други леят сълзи и сополи

.
Цветан Цветанов
Фейсбук страницата на Цветан Цветанов може да се окаже най-посещаваната днес. Близо 500 души са изразили различни мнения относно оставката му от всички партийни постове в ГЕРБ.
 

Писанията са от екзотични до елейни и оплювателски. Една част от хората го хвалят и го окуражават. Други пък смятат, че той ще се върне в политиката пречистен. Трети пък не крият, че това е бил най-правилния ход. Ето някои мнения без редакторска намеса:

 

А апартаментите и асансьорът ще ги върне ли или си остават за него, парите които плащаме заради загубени дела в Страсбург ще ги плати ли или ще си трае?

 

Ние винаги ще ценим това което направихте за партията. Градихте я от нищото заедно с Брисов. За което ще ви бъда благодарна до гроб! Не един! 10 апартамента поне заслужавате!!! Поклон.


Върни../цвърни/...знае си "човека" работата.., че ако остане на светло...ще е следващия гърмящ бушон

 

Честита нова работа в Европол......!


Не съм съгласна с Вашето решение! Искам Ви в ГЕРБ! Не е честно!Вие сте
Най-верният и честен човек
Най- всеотдайният. Ще се върните пак!

 

Плача със сълзи на умиление! Вие бяхте фундамента на моята вяра в партията!В сърцето ми има единствено скръб в момента! А толкова много битки предстоят! На кого ни оставяш?! Защо ни оставяш,бащице!?

 

Първо - на тези избори ГЕРБ има 100 000 гласа по-малко от евро изборите през 2014г.! Второ - коя тихичка, слънчева, спокойничка посланическа службица ще ви избере Б.Б., защото тук трябва да станете учител по физическо?!

 

Господин Цветанов, без вас ГЕРБ и нищо! Правете нова партия, смазваме всички на изборите! Тука във фейсбук ще направим група и ще Ви събираме средства за часовниците да подаряваме след всяка нова победа и ще са по-хубави от часовниците на неблагодарника Борисов!

 

Щом подавате оставка значи признавате, че сте получили огромен подкуп за лобизъм под формата на отстъпка за апартамент? Добре, че този път няма да умират вещи лица.


Борисов знае какво прави!! Най-добрият и стойностен политик, който някога е имала България!! Моля ви, не правете драми от това!


Ама апартаментите ще си останат ваши, налЕ? :))


Стига ревахте бе, хора! Цецо нито е умрял, нито е напуснал ГЕРБ. Имайте малко повече доверие на преценките и на стратегията на Бойко и на самия Цветан Цветанов!


Като всяка жива твар и Цветанов може да бъде грешен! Той вкара в ГЕРБ хора като "Пешо айряна", "Суджука" със "суджук гейта" и други! Но, за всяка "народна работа" се изискват и пари! А Цветанов умееше да намира такива хора! Хора с пари, на които им беше нужна власт!

 

Време беше, съсипахте я тая държава.Оядохте се мамицата ви а народа гладува.

 

“След разговор с лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов прецених, че по-правилното е да подам оставка.” По-правилното от кое? Каква е била алтернативата? За какво си говорехте в този разговор, та сте избрали по-правилното?!

 

55 ДПС,46 БСП,38 ГЕРБ Това е резултата в едно северозападно -червено село? Нищо притеснително освен това ,че крупните ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ карат рОботниците да гласуват за ДПС!

 

Много Ви отива народна носия, ще се радвам и друг път активно да представяте това облекло

 

не , не , не , не приемам




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4740 |30.05.2019 Бабикян: Пеевски дойде на работа и се влюби в бедните и културните . 0| 4194 |29.05.2019 Опасност от порои и наводнения в последните дни на май . 0| 4136 |29.05.2019 Доналд Туск ще посредничи в избора на новия председател на ЕК . 3| 4266 |27.05.2019 Социолози: Възможни са промени до последния момент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads