Реклама / Ads
8| 7715 |25.11.2015 НОВИНИ

Фенове искат проверка на "Левски", Пеевски казал да ги наритат

.
Само шарж ли е това?
Инициаторите на протеста срещу новото ръководство на "сините" да бъдат наритани и смачкани. Това били кратките указания на депутата от ДПС Делян Пеевски по повод вчерашната декларациа на тръст "Синя България" и Националният клуб на привържениците на "Левски".
 
Те излязоха с обща декларация, в която осъдиха изключването на Илия Козарев от Управителния съвет на клуба. До вчерашното Общо събрание на акционерите Козарев бе част от ръководния орган и макар отново да бе подкрепен от двете организации, Надзорния съвет не го включи в състава на УС. Това станало с изришното нареждане на новия шеф адв. Александър Ангелов, твърдят запалянковци пред Фрог нюз. До тях стигнали слухове, че именно Пеевски колел и бесел в клуба, а обавените трима собственици били подставени лица. Те не са чули лично заканите от депутата, но в средите на "сините" са говорело, че бил бесен заради протеста. Тия за к‘ви се мислят, крещял депутатът на адв. Ангелов, който отскоро е собственик не само на "Левски", но и на луксозна къща, в съседство до къщата на майката на Пеевски в баровската зона между Симеоново и Драгалевци.

Феновете обаче не се отказват и се заканват да пуснат сигнал до прокуратурата и Министерство на финансите да бъде проверен договорът с Виваком за милиони, кой и как ще изразходва тези средства. До момента никой от ръководството не е представил план за харченето на парите, нито как това ще се контролира. В същото време се засилват съмненията, че част от сумата може да потъне в нечии джобове, а да се отчете като инвестирана в нещо.

Ето и цялото изявление на недоволните фенове:

Тръст „Синя България” и НКП като членове на Управителния съвет изразяват искреното си недоумение и възмущение от поведението на Надзорния съвет на ПФК Левски АД и в частност по отношение смяната на члена на УС Илия Козарев, предложен на експертен принцип в стария УС от двете организации. Рокадата не е коментирана с двете организации на привържениците, нито със самия Козарев и стана ясна на Общото събрание на клуба. След като са приети аргументите на двете организации на привържениците в полза на участието на Козарев и не са посочени аргументи против, свързани с неговата работа в Управителния съвет, смятаме, че действията на Надзорния съвет са удар срещу прозрачността в клуба и принципите на управление, които правим опит да наложим с безкрайни усилия.

В момент, в който ПФК Левски АД няма сили да асфалтира 50-метрова отсечка, за да не могат привържениците му да се прибират след мач в кал до уши, малцина са хората като Козарев, които участват доброволно, безвъзмездно и с всички сили в инициативите на клуба, а отношението към тях е обидно и скандално. „Ръка за ръка” не означава на тъмно и в уведомителен режим. Тръст „Синя България” и НКП благодарят на Илия Козарев за положените усилия не само като колеги в Управителния съвет на ПФК Левски АД, но и множество други инициативи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4532 |18.11.2015 Службите в Германия искат отмяна на всички масови мероприятия . 12| 7632 |17.11.2015 Иво Христов: Джихадистите искат да вкарат Европа в гражданска война . 8| 4911 |16.11.2015 Пак искат оставката на Цацаров, ВСС се зае със записите "Янева-Ченалова" . 6| 7208 |12.11.2015 Фрог око: За профукване на милиони пак искат уволнение на зам. министър Грудев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads