Реклама / Ads
0| 3747 |21.09.2018 НОВИНИ

Fibank срещна 25 деца с националите по волейбол

.
Да види любимите си спортисти на живо е мечта за всяко дете. 25 малчугани от училището в село Доброславци, имаха страхотния шанс да се срещнат със звездите от националния отбор по волейбол, благодарение на Fibank. От банката раздадоха подаръци на малките фенове, докато течеше тренировката на националите за петъчния мач с Иран.
 

Децата получиха билети за важната среща с персийците, част от Световното първенство по волейбол.  Раници, топки, маркери, тениски и шапки зарадваха малките спортни фенове. Щастливи с новите си придобивки малчуганите седнаха на трибуните на "Арена Армеец" и изгледаха тренировъчното занимание на тима на Пламен Константинов.


.

 

Най-хубавото за тях обаче дойде, когато стъпиха на игрището с топки и маркери в ръка и се срещнаха с любимците си. Теодор Салпаров, Тодор Скримов и останалите звезди раздадоха автографи, снимаха се с децата и обещаха, че ще дадат всичко от себе си, за да ги зарадват в предстоящите срещи от Световното.

 

Президентът на Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи и секретар на организационния комитет по кампанията "София - Европейска столица на спорта 2018" Анатоли Илиев изрази задоволството си от срещата на децата с волейболистите. "Благодарим на Първа инвестиционна банка, че сбъдна една мечта. Винаги е хубаво, когато зарадваш дете”, заяви той.


.

„Сътрудничеството ни с ПИБ е много ползотворно и се радвам, че отново имахме възможността заедно да направим нещо добро. Когато организирахме подобни срещи с Христо Стоичков и Димитър Бербатов, после децата говореха само за това в продължение на месеци. Сега също са много развълнувани, а повечето вече искат да стават волейболисти", каза още Анатоли Илиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3914 |21.09.2018 Деца с починал родител ще получават месечна помощ . 1| 3652 |21.09.2018 Майките на деца с увреждания канят всички депутати на среща . 0| 3956 |17.09.2018 Момчил Неков: Пожелавам на учениците да трупат знание, на родителите да вярват във възможностите на децата си, а на учителите да преведат образованието ни в 21 век . 6| 3999 |17.09.2018 Министър Вълчев: Още 14 хил. деца са отпаднали от училище, има спад на резултатите
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads