Реклама / Ads
4| 5980 |26.06.2014 НОВИНИ

Финландец се самоуби след салто от тераса на "Ерма"

.
Турист от Финландия, който пристигнал на почивка на Златни пясъци, се е самоубил след салто мортале от покривна тераса в хотел „Ерма“ тази нощ. Около 2 ч чужденецът скочил от шестия етаж на сградата, като изправил косите на доктори, полиция и туроператора, с който пристигнал в България, довериха свидетели на трагедията.
 

47-годишният мъж, който бил сам в хотела, направил преди това друг опит да сложи край на живота си, предаде сайта  intrigi.bg.

Това станало около 22,30 ч, когато се метнал от втория етаж на „Ерма“. Той обаче паднал върху тента, която омекотила удара

На място пристигнали униформени от Пето РУП – Златни пясъци, линейка и настанала паника. Финландецът бил в психоза, той се разкрещял, че докторите искат да го убият, бил агресивен и по пътя за Спешния център на МБАЛ „Св. Анна“ вилнял в линейката. Служителите на реда се видели в чудо по пътя за Варна, заради агресивното поведение на финландеца.

В лечебното заведение пострадалият бил  гипсиран. И за слепите било очевидно, че човекът не е наред. Той обаче подписал декларация на английски език, че не желае хоспитализация в психиатрията. След като бил обгрижен в болницата, пациентът се укротил и бил върнат в хотела си на Златни пясъци. Без намесата на органите на реда .
Около 2 часа тази сутрин той повторил опита си да се самоубие, като се хвърлил от 6-ия етаж хотела и разбил черепа си, научи intrigi.bg. Мъжът не е бил пиян, или поне няма данни за алкохолно опиянение. Тялото било закарано в катедра „Съдебна медицина“ за аутопсия. Предполага се, че туристът е бил с отключена шизофрения.

По случая е образувано досъдебно производство във Варненската районна прокуратура. Оттам коментираха, че най-вероятно финландецът е пристигнал у нас с намерение да сложи край на живота си. Причините за фаталното решение се изясняват. Предстои да се издирят близките му във Финландия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5008 |26.06.2014 Няма и следа от художника Стефан . 4| 5762 |25.06.2014 Проф. Кантарджиев пред Фрог: Антракс и Нилска треска заплашват след пороите . 1| 5507 |24.06.2014 След 22-годишна битка върнаха картините на Златю Бояджиев . 18| 5199 |24.06.2014 РБ: Цацаров да разследва опита за финансов срив на страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads