Реклама / Ads
8| 9575 |07.11.2012 НОВИНИ

Фирми на мъжа на Ралица Балева разследвани в Италия

.
Ралица Балева
Съпругът на модела Ралица Балева Джон Балдзарини е издирван от италианските власти, пише в. “Кориере де Ла сера”. През май е издадена заповед за ареста му, но полицията все още не може да го открие.
 
Срещу фамилията Балдзарини е повдигнато обвинение за умишлен фалит на империята им за производство на тенджери и тигани и за неплащане на данъци за близо 100 млн. евро, информира 24 часа.


През май “патриархът” на тенджеровата империя - 69-годишният Антонио Балдзарини и главният изпълнителен директор Джовани Роланди са били поставени под домашен арест заради напредналата си възраст. Братът и сестрата на Джон – Робърт и Жаклин Франка са били арестувани. Джон е обявен за издирване. 

Самата Ралица Балена, която сега е в България, коментира: “Тази информация е отпреди 6 месеца и в момента положението изобщо не е такова. Има разследване, свързано с техни семейни фирми. В някои от тях съпругът ми дори няма участие. Няма процес, има само подозрение за данъчни неуредици, които не са потвърдени. Тези фирми, за които пишат, че са фалирани, не съществуват от 10 години. А съмненията са заради нови промени в законите”.

Ралица Балева допълва, че всички от семейството са освободени и тяхното задържане преди половин година е била неколкодневна предварителна мярка. Тя е категорична, че никой не издирва съпруга й. “В момента е в Швейцария, той е с швейцарски произход, но често пътува без никакъв проблем до Италия”, обяснява Балева. Фактът, че тя в момента е в България, няма никакво отношение с писанията в италианската преса. “От лятото досега съм си идвала 4-5 пъти, бях тук за ревюто на Жени Живкова (през септември - б.р.), както и за мои лични ангажименти.

А иначе нямам общо с разследването на компаниите и не бих искала да вземам отношение", добавя Ралица, която е бивша снаха на Милко Балев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6612 |05.11.2012 Фирми крият измами в онлайн търговията в дребния шрифт . 3| 5525 |04.11.2012 Инж. Лазар Лазаров: Всички снегопочистващи фирми са в бойна готовност . 25| 15032 |29.07.2012 Иде ли Кралица Елизабет ІІ у нас? . 84| 8927 |13.06.2012 В пет държави разследват фирми на Л. Павлов за „пране на пари”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads