Реклама / Ads
40| 5320 |25.02.2014 НОВИНИ

До ФРОГ:"Юлен АД" ще съди зелени провокатори и медии за всяка клевета

.
От днес, 25 февруари 2014 г., за всяка изречена клевета и изнесена непроверена подвеждаща информация, дискредитираща нашата компания, включително и от тиражиращите ги медии, ще си търсим правата по съдебен ред.Това се казва в специален файл на "Юлен Ад" до Фрог нюз, в който се разказва за опитите да се дискредитира компанията като концесионер на ски зона Банско , както и заликвидирането на зимния туризъм не само вПирин, но и в страната.
 

Преди няколко дни коалиция „За да остане природа в България” (организация без съдебна регистрация) разпространи до медиите писмо на Върховна административна прокуратура от 18 декември 2013 г. до тях. С въпросния документ се препраща по подсъдност за проверка от Благоевградска окръжна прокуратура сигнал на Коалицията за незаконно изградени ски писти и съоръжения в ски зона Банско. Това е десетата по ред жалба срещу„Юлен” АД като концесионер на ски зона Банско от тази неправителствена зелена организация или нейни членове. До сега всичките проверки са завършвали по един и същ начин, с констатация от прокуратурата, че нарушения и престъпления по повод тези сигнали няма, информират от "Юлен АД".

Повече от десет години продължава негативната кампания на няколко зелени неправителствени организации, подкрепяни активно от медиите в групата „Икономедия” и техните сателити Mediapool и Offnews. По правило тя особено се ожесточава по време на активния туристически сезон. Още по-истерична става, когато има някакво значимо спортно събитие или условията за зимен туризъм в Пирин са отлични и курортния град е пълен с туристи от България и чужбина, съобщава още от компанията.

С нашата работа и инвестиции ние променихме цяла Югозападна България. Чрез стартовете от световните и европейски купи по ски с участието на най-големите звезди в алпийските ски показахме природните красоти и другото усмихнатото лице на България пред света, противно на насажданото мнение от зелените провокатори, че българите сме един корумпиран и престъпен народ. Никъде в Европа няма зелени организации като нашите, които с такава ярост и ожесточение се опитват да ликвидират зимния туризъм не само в Пирин и Банско, но и в цялата страна, категорични са от "Юлен АД".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5552 |16.02.2014 „Партия на зелените” сама на евроизборите . 11| 5951 |12.02.2014 "Зелените" с иск срещу държавата заради Странджа . 29| 5868 |14.01.2014 Паси: НАТО отива в историята; идват зелените човечета . 16| 5107 |05.11.2013 „Зелените” остават в Реформаторския блок, но без да се коалират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads