Реклама / Ads
19| 7064 |14.08.2014 НОВИНИ

Фрог научи: Шофьорът убиец на Влади, Ники и Цвети посегнал и на полицаи

.
Убиецът на пътя на Влади, Ники и Цвети опитал да умъртви полицаи. „Една от присъдите на Сюриет Сюлейманов е заради това, че е карал срещу патрулка и се е опитвал да мачка полицаи, за което е осъден 1 година и 8 месеца”, разказаха пред Фрог нюз униформени.
 

 

Родителите на загиналите младежи не са обнадеждени, че убиецът на децата им, който е с 12 присъди и 93 криминални регистрации, ще бъде справедливо наказан. Фактът, че той бе пуснат от ареста, говори много. „Казусът от юридическа гледна точка е много елементарен. Трябва да се направят няколко експертизи и да се внесе делото в съда. Още не сме страна, не сме привлечени по делото”, коментират родителите на загиналите младежи.

 

Те се зарекоха, че ще направят всичко възможно убиецът за получи възмездие. Ще ходим в Главна прокуратура за тези неща. Безобразна е скоростта и темпото, с което се работи делото, казват още почернените родители.

 

Припомняме, че на 5 май Сюриет Сюлейманов погуби с луксозното си возило край Луковит Влади и Ники и застраши живота на Цвети, която на 26 юли почина от раните си. Иван, който също бех засегнат от катастрофата, оцеля като по чудо.

 

Хиляди дойдоха на гроба на Цвети и още идват. Лекарите водеха жестока битка над 80 дни. Не мога да повдигна и грам упрек към тях. Никой не ми е поискал и стотинки, бориха са се като лъвове. Направиха всичко каквото е възможно, разказва през сълзи майката Валя Таслакова.     

 

Със смъртта на Цвети работата на прокуратурата е облекчена. Вместо да опише 50 травми и тяхното лечение, просто ще напише, че има летален изход. Няма за какво да се спори. Дано сега да седнат да си напишат актовете и да ги внесат, каза в  отчаянието си майката на починалата от травмите си Цвети.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6695 |13.08.2014 Проф. Кантарджиев пред Фрог: Ебола няма, в Мизия да се пазят от лептоспироза . 41| 11518 |13.08.2014 Сугарев за Фрог: Оставката на Кънев е, за да се отърват от Кунева . 13| 6292 |12.08.2014 Адв. Хаджигенов пред Фрог: Изчезването на Пеевски е лост за натиск . 6| 5397 |08.08.2014 Отец Иван пред Фрог: Седем бунгала съм приготвил за бедстващите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads