Реклама / Ads
25| 8717 |09.08.2012 НОВИНИ

Гадателката Т. Стефанова: Берлускони и Дарина са семейство

.
Дарина Павлова като млада...
Дарина Павлова и Силвио Берлускони са семейство. Нямат брак, но живеят като семейство. Видях това с очите си във вила „Сартоза” в Сардиния. Това заяви пред камерите на ТН7 гадателката от Стара Загора, която от години се подвизава в Италия Теодора Стефанова.
 
Нашенката била поканена от влюбените Берлускони и дарина да им гостува цели три дни. Там били и децата им, които, според нея се разбирали прекрасно. Това са си семейни отношения, определи ситуацията Стефанова.

 

Много се гордея с Дарина. Имам респект и уважение към нея. Искам да я предпазя от медиите и от медийните атаки, изповядал се бившият италиански премиер пред душеприказчицата Стефанова.

Вдовицата на боса на Лултигруп Илия Павлов в скоро време щяла да получи награда и от самия италиански президент Джорджо Наполитано. Честа й се оказвала заради заслуги в укрепване на отношенията между двете страни. Между кои точно страни, Теодора Стефанова не уточни. (Дарина Павлова почти не си идва в България.) Тя обаче прави телевизионно предаване за италианци, които живея и работят в САЩ и са постигнали успехи в различни области.

Според гадателката в момента Берлускони най-много се интересувал от бъдещето на своя футболен клуб „Милан” и по-точно на каква цена можел да го продаде.

Стефанова не пропусна да каже и какво ще стане в България. Тя предрече нов неуспешен вот на недоверие към правителството. Щели да бъдат реализирани и два европейски проекта. Какви – не е ясно.

 

Гадателката не пропуска да направи пиар на Дарина Павлова всеки път, когато се върне в България. Преди месец същите неща за голямата любов на Берлускони и Павлова тя разказа по Нова телевизия. Не е ясно само, защо като е толкова близка на семейството и се представя като пророчица, не казва кой и защо уби боса на Мулти и супръг на Дарина, коментират читатели във форумите.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 11545 |04.07.2012 Теодора Стефанова: Б. Борисов ще става дядо, министри си тръгват . 23| 11443 |04.11.2011 Гадателката на Берлускони: 2012-критична; 2016-разпад на ЕС . 53| 8568 |03.08.2011 Гадателката Теодора се изказа по всичко, сватоса и Борисов, и Берлускони . 6| 5950 |23.02.2011 Берлускони - най-скъпият гост на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads