Реклама / Ads
53| 8546 |03.08.2011 НОВИНИ

Гадателката Теодора се изказа по всичко, сватоса и Борисов, и Берлускони

.
Теодора Стефанова
България ще бъде управлявана от две силни жени. Вероятно едната ще е министър председател, а другата президент, но те ще окажат голямо влияние върху развитието на страната. Това ще се случи в близките 2-3, а може повече, примерно 8 години, прогнозира по бТВ наричаната кой знае защо "гадателката на италианския премиер Берлускони" Теодора Стефанова.
 

Ботоксовата мадама е категорична, че на предстоящите избори ГЕРБ ще спечели като цяло, макар и доста трудно и след балотажи на много места. Ще има много скандали и разправи, и конфликти на тези избори, прогнозира ясновидката, осланяйки са нарговорите си с извонземното човече, което държи връзка само с нея. Но според Теодора управлението на Борисов няма да бъде разклатено сериозно. Тя предрича скоро смяна на още министри, както и на заместниците им, но не знаела кои и кога ще стане това.

През 2012 година прорицателката вижда две положителни тенденции – стабилизиране на съдебната система и прекратяване на конфликтите между нея и МВР. На това място терминологията й малко и изневери, но водещият Виктор Николаев я спаси като премина към други теми.

От друга страна пък, годината щяла да бъде ползотворна за премиерът Борисов. Най-после в личен план до него щяла да застане силна и умна жена. Кога и коя - също не било ясно.

Теодора разкри, че до края на годината ще издаде уникална книга, която щяла да влезе в историята. В нея тя щяла да опише прорицанията си за държавите по света – какво ще се случи с икономиките им, инвестициите, общото им социално развитие и големите бизнесмени и корпрорации като я четат, да си правят добре сметките. Ако я прочете, всеки човек ще може да се ориентира какво да предприеме, къде да отиде да живее и как да подреди живота си в перспектива.

Теодора Стефанова разкри още, че от тази есен скандалната съпруга на убития бос на Мултигруп Дарина Павлова започва свое голямо шоу в Италия, на което ще бъде продуцент. Това било голяма гордост за България. За пореден път ясновидката потвърди, че в бъдеще Дарина и Берлускони ще заживеят заедно, но не е ясно точно кога ще стане това. Проучване на в. "Торнадо" отпреди три месеца показа, че покрай разследване на секскандалите, в които бе замесен Берлускони,, италианската прокуратура е извадила разпечатки на разговорите му. В тях не фигурира нито един с Павлова, което е доста странно, ако тези хора са поне познати, камо ли в любовни отношения.

Теодора не пропусна да се изкаже и за жребия на националния отбор по футбол, който е в една група с Италия за следващото световно първенство. Пророчествата й в тази посока бяха също  толкова мъгляви, колкото и за останалите неща. каза също, че Лотар Матеус нямало да остане до края, каквото й да означава това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5605 |10.12.2009 Теодора Захариева стана "Човек на годината" . 14| 4717 |12.08.2009 Пирински призова премиера да внимава с изказа си . 8| 4990 |08.06.2009 Вл. Панайотов, ДПС: Всичко, което е добро за България, ще е добро и за ДПС . 8| 6034 |29.10.2007 Бойко Борисов: Има много работа за вършене в София, Станишев се изказа неподготвен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads