Реклама / Ads
42| 13007 |23.08.2015 НОВИНИ

Гадателката Теодора: Ставаме рая на света; Балканите ще са най-силните

.
Теодора Стефанова
Моята прогноза е, че много скоро ще има лечение за тумор на панкреаса, заяви по НТВ гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която се бори за живота на болната си майка.
 
Доста държави предстои да излязат от ЕС и ще се върнат към валутите си; ще има нов евразийски съюз. Евразия ще навлиза и ще се разширява, ще има нов световен ред, прогнозира тя. И каза, че Путин скоро няма да се оттегли, но силата му до 5-6 години ще се трансформира.

За изборите в САЩ тя каза, че Хилъри Клинтън ще е фаворитът. Тя щяла да отиде на балотаж, а  Америка ще изживее сериозни криза, ще има вътрешни конфликти, а човечеството предстои да мине през нуклеарна, химическа и др. война, но това можело да се преодолее с дипломация.

В кармата на България е заложена, че в местните избори няма да има големи промени и много кметове ще запазят градовете си. Ще има балотажи между ГЕРБ и ДПС; БСП много още има да се вдига. Два-три ключови града щели да имат и РБ. Изненади можело да има и в ПФ и Атака, като техни кандидати отидат на балотаж.

2-3 министри ще си тръгнат след изборите заради скандали. Ще има стачки; промени се очакват в здравеопазването, продължи Стефанова с прогнозите. това щяло да повлияе върху лидерите. Догодина ще има предсрочни избори 2 в 1. Ще дойде нова партия, вкл. и от имена на хора от шоубизнеса, но не само от страна на Слави Трифонов.

ГЕРБ ще пази водещата си роля, но все ще е в коалиция; Реформаторите ще се разцепят. ДПС ще влезе в коалиция. БСП и АБВ вървят към обединение. Татяна Дончева ще бъде в коалиция с ГЕРБ, тя ще е лидер, който ще обедини всички млади хора и жени.

В кармата на Борисов има две неща - или президент на България, или важно ключово място в ЕС; ще има оттам апетитно предложение, но той трябва да го реши.

Не се очакват добри доклади от ЕС за корупцията; ще ни покажат два жълти картона; политици зад решетките в България трудно ще се случи, хората да не го очакват, каза гадателката.

До 2030 г. ще има много изкупуване тук. Ще се върнем към Русия и Турция и Балканите ще станат най-силните, ключова роля ще играят; ще бъдем рая на света, заключи гадателката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4380 |02.08.2015 Топим се скоростно, ставаме 5 млн. през 2050г. . 0| 5536 |06.07.2015 "Юбер" отвръща на удара: КЗК няма да ни откаже. Оставаме! . 5| 4656 |31.10.2014 Д. Вълчев: Ха да се разпаднем, и ставаме по-силни . 22| 5158 |27.09.2014 Мая Манолова: Заставаме зад гражданските протести срещу повишението цената на тока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads