Реклама / Ads
35| 9398 |02.07.2012 НОВИНИ

Гала ще гони братя Халваджиян, както МВР братя Галеви

.
Гала
Ще ги погна тези братя Халваджиян и да не изчезнат като онези братя Галеви. Това се закани в ефир водещата на предаването „На кафе” Гала. Повод за нападението срещу продуцентите на „Пълна лудница” и „Господари на ефира” бе тяхна закачка, че по случайност досега Гала не е получила антинаградата Скунс, която се дава за някакъв фал или издънка в ефир.
 
Гала, според Маги Халваджиян, пеела и танцувала, което било достатъчен повод да и се връчи фамозния приз. Освен това трябва да се разсеят слуховете, че не й се дава тази награда, защото Гала ми е приятелка, допълни Халваджиян.

Всъщност става въпрос за пиарски трик, чрез който да се рекламира старта на „Господари на ефира” и „Пълна лудница” от есента по Нова телевизия. Както вече е известно, пради два месеца след луд скандал двете предавания напуснаха бТВ, а братята Халваджиян и ръководството на телевизията влязоха в ляти разпри относно причините за раздялата. Стигна се до заплахи със съд и нападки, които в никакъв случай не могат да минат за цивилизовани. Халваджиян заявиха, че са били принуждавани да пазят този или онзи политик. Телевизията обаче отхвърли обвиненията. Според бТВ предаванията били с нисък рейтинг и това е единствената причина за преместването им в друго време за излъчване.

След дълги преговори двете предавания се върнаха отново в Нова телевизия, откъдето преди години избягаха, за да се сродят с конкурентната бТВ.

Каквото и да се говори, истината е, че става дума за пари, за много пари, това е мнението на наблюдатели и анализатори на ставащото в родните телевизии.

Гала се завърна в ефир преди дни. Тя отсъства десетина дни, защото бе загубила гласа си. тогава се появиха всякакви твърдения, включително за тежко заболяване и раздяла с предаването "На кафе". 

Знаем, че ще има коментари, които ще ни упрекнат, че сме слънчасали и че сме преминали в "лекия жанр", но това е риска на предлагане на новини в горещо време.

 

Публикуваме тази информация защото:

е лято;

липсата на граница между сериозните и жълтите новини;

за събуждане на хората в офисите;

за тези, които са с лап топ на плажа.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 7751 |23.06.2012 Станишев пита ГЕРБ за братя Галеви. Борисов: Не коментирам лъжци! . 94| 13433 |23.06.2012 Скандал! Кошлуков изгони "адвокат" на помиярите от студиото . 25| 7098 |08.06.2012 Ново обвинение срещу братя Галеви, изпрали 35,5 млн. лв. . 10| 8281 |28.05.2012 Братя Галеви били извън страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads