Реклама / Ads
4| 5000 |27.10.2009 НОВИНИ

Гамизов бил родният Кашпировски

.
Т. Дончева пък била фронтмен на атаката с "Галерия", а РЗС бил политически Франкенщайн.
 

Настоящият доклад, който циркулира в интернет, е за отклоняване на вниманието, той е подхвърлен и ченгеджийски и цели да се снеме истинската отговорност, която трябва да носят хора като Сертов, Петров, Хаджолов, обяви по БНТ ген. Атанас Атансов, бивш директор на НСС.

Дончева беше фронтмен на атаката с "Галерия", добави той и беше категоричен, че настоящият кабинет и ръководство на ДАНС не могат да отговарят за действията на предишните.

Работата на ДАНС не е да се занимава с вътрешните си конфликти и скандали, от които намирисва на манджа, каза Минчо Спасов от НДСВ, председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в 40-тото НС. Той квалифицира доклада като тъжна и скандална история, която показва за какво отиват парите на данъкоплатците.

Своеобразен роден Кашпировски, близък до тази група, е Стефан Гамизов, чийто офис имал седалище на "Черковна", непосредствено до ДАНС. Гамизов има сходна роля с тази на Красьо Черния. Сега било ясно, че ставало въпрос за координирано поведение на група хора, които са изплашени, че трябва да им се потърси отговорност. Защо журналистите са подслушвани без основание, попита още Атанасов.

Не ви ли писна животът ни да се управлява от ченгета чрез доноси, възмути се във включване по телефона гл. редактор на "24 часа" Венелина Гочева, според която ДАНС трябва да се закрие. Тя попита какво мислят чуждите служби за България.

РЗС беше мощно подкрепяна от ДАНС. Яне Янев мощно подкрепяше старото ръководство на ДАНС, обясни още Атанасов по повод т.нар. "генно инженерство". М. Спасов на свой ред напомни метафората за "кръстоската между грачещ гарван и пощенски гълъб, родила Франкенщайн". Такъв политически Франкенщайн била РЗС.

Разбита е държавата, разнебитени са институциите, обобщиха те. Къде е Цвета Маркова и нейната комисия, не ДАНС, а тази комисия трябва да се закрие, защото сега навсякъде се разнася и подхвърля класифицирана информация по медиите безогледно, попита накрая Атанасов. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5442 |15.09.2009 Гамизов: Президентът се опитва да си върне властта чрез кръга „Капитал” . 13| 10727 |01.09.2009 С. Гамизов: Даниел Вълчев в далавера за 100 милиона ? . 21| 6466 |11.08.2009 Гамизов изброи какво да се предотврати и направи в държавата . 15| 9831 |22.07.2009 Скандал между Ст. Гамизов и Иво Прокопиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads