Реклама / Ads
64| 14975 |12.11.2013 НОВИНИ

Гамизов, изненадващо: Злите хора в България скоро ще ме достигнат

.
Стефан Гамизов
Всички големи мръсници в България са щастливи - от Иван Костов, Първанов, Станишев и Доган до управляващите енергийната и съдебна мафия, синтетичните наркотици, слугите на Путин и покровителстващите ги служби за сигурност (несигурност), пише дословно във Фейсбук Гамизов.
 

"Тази сутрин се събудих в различна България, ако трябваше за нея да съдя по телевизията. Вчера 15000 хиляди души в центъра на София искаха морал, морал и никакви лъжи! Тази сутрин контролираните медии ни "натресоха" отново обичайната шайка от отвратителни публични лица, сякаш да ни докажат, че промяна няма да има. Искат да правим избор задължително и само между крадци и морално пропаднали хора, това пише в профила си в социалната мрежа Фейсбук енергийният експерт Стефан Гамизов.

И продължава: "В отчаянието си се надяват, че ще успеят да "пробута" пак някоя комунистическа крадлива фракция, която се е преоблякла и маскирала с дрехите на различни и добри. Краденето в България е религия. Истинска религия със свои фанатични последователи! А фанатичните водачи и последователи не подлежат на промяна. Те трябва да бъдат под карантината на писаните закони, защото са обществено заразни социопати...Но как да се приложи действието на законите? Не е възможно без заличаването на диктатурата на корупцията и злоупотребата, която е установена в България...Не реформа, а реформация е нужна. Дълбока, болезнена и безпощадна!"

По-нататък Гамизов споделя: "Дълъг път изминах с всички вас. Много ви дължа, защото ми дадохте възможност с вярата ви в думите ми да правя неща, които помогнаха на всички да разбират и възпират по-добре злото и злите хора в България. Много неща от свършеното от мен не могат и няма никога да станат публични, но те спряха или започнаха да спират ужасяващи злодейства в България. Но този път вече свършва. Злите хора в България скоро ще ме достигнат. За съжаление за мен, може би и за вас, (само времето ще покаже), това ще сложи край на съпротивата ми срещу енергийната мафия и престъпниците в българските служби за сигурност (несигурност). Много хора ще си отдъхнат и вече спокойно ще продължат да грабят с цялото съдействие и ортаклък на държавната машина. Налага се да водя битка с потерята, която ме преследва години наред и накрая ме достигна. Всички големи мръсници в България са щастливи - от Иван Костов, Първанов, Станишев и Доган до управляващите енергийната и съдебна мафия, синтетичните наркотици, слугите на Путин и покровителстващите ги служби за сигурност (несигурност). Не съжалявам за нищо, благодаря ви за всичко. Дължа само извинение на съпругата си и децата си, които изстрадаха толкова много през всичките тези години и вече живеят в принудително изгнание от съображение за сигурност. Вярвам, че ме разбират и ми прощават. Всъщност, те никога не ми казаха и една дума да спра с вършеното от мен...Скоро може да не напиша нищо друго тук. Трябва да се заема с потерята, да ви пожелая успех и здраве, както и да се надявам, че силите ще ми стигнат и за тази битка. На непрокопсаниците-мръсници в България и подкрепящите ги в чужбина ще кажа само: Нищо не е свършило все още, а когато свърши ще съм платил цена за достойнство само аз. А за вас портите адови са широко отворени и ви очакват...", заключава Гамизов, оставяйки приятелите си да гадаят за какво точно става дума.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6545 |10.04.2012 Фандъкова на война със злите песове; дебне ни кучешка тения! . 6| 4777 |14.03.2011 Ст. Гамизов, свидетел: Японците бяха в неописуем шок . 58| 4872 |19.01.2009 Журналисти чакат пари от Гамизов, той пише нова конституция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads