Реклама / Ads
35| 5849 |02.11.2008 НОВИНИ

Ст. Гамизов: Партийните лидери се държат като босове на мафиотски фамилии

.
Президентът съзнателно обезсилвал институциите у нас, за да се дебалансира обществото, заяви анализаторът, обявявайки А. Доган за социопат, а Г. Първанов за човек без вътрешен интегритет.
 

 

Президентът Георги Първанов имаше нужда от "Атака", за да спечели втория си мандат, дословно заяви по НТВ политическият анализатор Ст. Гамизов. От много години насам президентът съзнателно обезсилвал институциите у нас, за да се дебалансира обществото, смята той. Гамизов оповести още, че кутията на Пандора била отворена и тъй като при българските политици ставало дума за хора, които нямали вътрешен интегритет, те предпочитали да тласкат целия политически процес към определена форма на екстремизъм. Така лесно се забравяли обществените недостатъци. Партийните лидери у нас се държели повече като босове на мафиотски фамилии, отколкото като политици, добави той.

Гамизов заяви още, че е познавал Ахмед Емин и нямал впечатления, че той е "мъжката секретарка" на Доган. Емин бил най-нормалният човек в ДПС. Според Гамизов нямало значение дали той е посегнал на живота си сам или някой друг е направил това нещо, защото, за да се извърши самоубийство на такова място, било знаково. По думите му Ахмед Емин се опитал да привлече вниманието върху неща в ДПС, които били много по-страшни, отколкото изглеждали. Поведението и целия начин на живот на лидера на ДПС пък анализаторът определи като социопатично.

Президентът вече нямал нужда от Б. Борисов, както преди няколко месеца, добави още Гамизов.

Според него ДАНС започвал да приключва като хубава приказка. Там имало лице като Алексей Петров, който бил абсолютно неясен като структура, каза Ст. Гамизов и попита кога бизнес империята, която е изградена от него, ще бъде върната на обществото. ДАНС щяла да повлече след себе си и премиера. Той не продължавал във вярната посока от август насам, защото бил задушен от олигархичните кръгове. Гамизов обеща след месец и половина да разкаже приказна история за мащаба на предателството, извършено от хора в структурата пак поради липса на вътрешен интегритет да служат на обществото. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5977 |30.10.2008 К. Паскалев: Лидерите на БСП си тръгват само, когато сами пожелаят . 13| 4920 |23.10.2008 Ст. Гамизов: Корупционен интерес е основата на 3-ната коалиция . 18| 4964 |15.10.2008 Ст. Гамизов: В ДАНС вече я няма къртицата на най-високо ниво . 14| 4895 |13.09.2008 БСП събира млади лидери от Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads