Реклама / Ads
45| 9506 |09.04.2013 НОВИНИ

Ж. Ганчев за С. Диков: Абе, тикво!; за Слави: Селянин от Плевенско!

.
Жорж Ганчев
Едно дребно човече, Мирослав Боршош, ми открадна сценария за филм. Бойко Борисов се държи като Мусолини, раздаде квалификации лидерът на НПО.
 

По време на 37-ото и 38-ото НС ни ограбиха, синьо-червената мъгла ми разби ПГ, защото бях различен, защото не съм живял в соца, обяви по БТВ Жорж Ганчев, който, по думите му, разрязал с нож червено-синята мъгла. 

Сега е много тежък момент за отечеството, защото всеки трябва да даде своята дан. Някакъв фашизоид и комплексар от Ямбол иска да ръководи крайната десница, при мен беше точка в пейзажа този Болен Лидеров, продължи Ганчев, според когото факта, че Атака е четвърта политическа сила според проучванията, го касаел точно толкова колкото и войната в Занзибар. 

Мен ме интересува въпроса с бедността и това, че българите ще останат малцинство. Аз съм щастливото овчарче и имам всичко под слънцето, защото се гордея с постиженията на народа си, каза в своя стил Ж. Ганчев и продължи: "Някакъв селянин от Плевенско има предавания вече 20 години в тази телевизия и ме нарича луд". За Сашо Диков, който подигра Ганчев заради коледния му клип, лидерът на НПО каза: " Абе, тикво, как може да не си разбрал клипа, усмивката трябва да побеждава винаги."

В доклад от САЩ пишело, че турците и циганите ще превземат страната. Това е еволюция на мърлявостта на хората, които ни управляваха некадърно, каза той.

"Едно дребно човече, Мирослав Боршош, сега ми открадна сценария за филм", каза той по повод филма „Недадените“. Бил откраднат от неговия сценарий "Да живееш и да умреш".

Конференцията на ГЕРБ пък била гьобелсови демонстрации на фона на потресаващата криза. "Бойко Борисов се държи като Мусолини, а той беше обесен надолу с главата заедно с любовницата си".

"Не ме гледай умно, българино" сега трябвало да бъде: "Ще се смея много, българино, ако не забележиш НПО - Национално патриотично обединение!", заключи Жорж Ганчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 6581 |08.04.2013 Жорж Ганчев: Ние сме национализмът . 52| 7386 |26.03.2013 Янаки Ганчев плаши с революция тепърва . 62| 6670 |12.03.2013 Оставки на Плевнелиев и Райков поиска Янаки Ганчев . 3| 5728 |05.02.2013 Петър Диков: Няма решение за демонтаж на "1300 години България"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads