Реклама / Ads
5| 4330 |13.10.2009 НОВИНИ

„Гардиън” помага на Фрог нюз със съвети

.
Най-голямото предимство на интернет като медия е, че когато една история е завършена, тя директно стига до читателите. И това е нещото, което хората искат – да я прочетат без да чакат следващия ден и да я търсят по вестниците.
 
Искам да кажа, че когато нещо важно се случи, ти можеш да го разбереш веднага и това може да стане само в интернет. Това заяви Лиз Бътлър, шеф на международния екип на „Гардиън” пред екип на Frognews.bg.

Що се отнася конкретно до “Гардиън”, ние бяхме в позицията на третия най-голям вестник във Великобритания, но чрез онлайн изданието на “Гардиън” на практика се превърнахме в най-големия интернет вестник във Великобритания в момента.

Добре е да представяте новините, но и коментари, които да застъпват различни гледни точки. Това във Великобритания е традиция – винаги се опитваме да не залагаме само на мнението на една политическа партия. И също така се стремим да създаваме много коментари. Коментарите винаги предизвикват голямо внимание и непрекъснат трафик. В „гардиън” например имаме по 1 милион коментари на месец, които не модерираме, в които не се намесваме. Ако някой се оплаква от мненията и коментарите, ние правим разследване, обсъждаме ситуацията и тогава преценяваме дали да го свалим или не.
Наблюдавайте най-активните си блогъри и им направете някакъв подарък.

Когато създавате една новинарска история, не спирайте да я поддържате жива – допълвайте я, доразвивайте я, не спирайте да наблюдавате коментарите по нея и разбира се да отстранявате най-неподходящите. Когато съдържането на уебсайта е достатъчно привлекателно, потребителите ще се връщат непрекъснато там, категорична е привлекателната Лиз Бътлър.

За последните завоевания на „Гардиън” в интернет, за новите правила в интернетпространството, за битката на медийния пазар и гласът на читателя четете в интервюто с нашата гостенка ЛИЗ БЪТЛЪР.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5590 |30.09.2009 Свидетели помагат на Марио Николов . 1| 4651 |27.05.2009 С близо 400 млн. лева подпомагат българския бизнес . 16| 5675 |23.02.2009 Спец от немската криминална полиция ще помага за борбата с корупцията у нас . 33| 7683 |28.05.2008 Министър Масларова се облажила с военни имоти, помага й офицер на прикритие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads