Реклама / Ads
14| 6155 |19.12.2009 НОВИНИ

Гейзо: Прибирам се, но на Калотина ще ме убият

.
Издирваният Гейзо
Обявеният за магистрален бандит Евгени Милев – Гейзо се прибирал от Германия. Вече бил на територията на Сърбия, но адвокатът му го предупредил по телефона, че на Калотина го чакат полицаи и ще го убият намясто. Това съобщи самия Гейзо в Станция Нова.
 
Преди това водещата Диана Найденова показа записан разговор по скайп с издирвания бандит. Той отново потвърди, че се намира в Германия, а връзката я осъществявал от клуб, намиращ се на ул. “Гугъл щрасе”. Гейзо е категоричен, че МВР го топи за престъпления и няма нищо общо с магистрални обири. Той призова вътрешния министър Цветан Цветанов да се държи като мъж и да спре да говори глупости по негов адрес. Така се излагал, защото информацията му не била вярна. Магистралният обирджия разказа още, че от години бил подложен на полицейски тормоз, а нямало от какво да се притеснява. Той декларира, че иска да се върне в България и да спрат да притесняват майка му. В противен случай щял да сигнализира немската полиция и медиите и да предизвика голям скандал.
На няколко пъти водещата го караше да и даде и други доказателства, че е в Германия. Поиска да покаже с камерата автомобил с немска регистрация или да извика някой посетител от клуба. Гейзо се оправда, че камерата не можела да фокусира до номер на кола, но извика уж управителя на клуба. На чист български Гейзо започна да го подканя да говори на немски, но мнимият шваб само се усмихваше делибно. Според водещата, Милев не е в Германия, а връзката чрез Интернет е осъществена от България.
Евгени Милев – Гейзо, е от групата на „Крокодилите". Той се издирва заедно с брат си Емил – Кроки, след като в началото на седмицата направиха неуспешен опит да оберат на “Тракия” турски гражданин, но попаднаха на полицейска засада. Тогава бе убит аверът им Димитър Богровеца, а МВР издирва Гейзо, Кроки и още 8 души. Два дена след инцидента Гейзо даде интервю за столичен вестник и обясни, че няма нищо общо с грабежа и от седмица е в Германия. От МВР обаче разкриха, че мъжът не е напускал страната и фиктивно е изведен със съдействието на граничен полицай на Калотина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4539 |19.12.2009 Прокуратурата е на финала с дела за министри . 5| 4852 |19.12.2009 РЗС бойкотира обсъждане на промени в избирателните закони . 14| 14096 |19.12.2009 “Наглите” се издънили с откупа от Гунински . 12| 7648 |06.11.2010 Задържаха бандит при обир на банка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads