Реклама / Ads
6| 7049 |13.09.2019 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Има план на олигархията да манипулира общественото мнение

.
Ген. Атанас Атанасов
Големия проблем на България е огромната корупция и олигархията, която иска да задържи статуквото. Има план на олигархията да манипулира общественото мнение с този шпионски скандал преди два важни избора – местните избори и избора на главен прокурор. Това е активно мероприятие.
 

Това заяви ген. Атанас Атанасов пред бТВ.

 

Борисов се опита да се разграничи от скандала, самият той го поставя в кавички, но пресконференцията на прокуратурата бе дадена във министерството на вътрешните работи. Да не се прави Борисов, че не знае за какво става въпрос, той ръководи службите, първо на него трябва да са докладвали.

 

Не знам какво има в папките на делото за шпионаж. Избирателното изпускане на информация може да изкриви.

 

Аз съм човека,  който подписка три случая на изгонване на руски дипломати от страната. В България руския дипломатически корпус е по голям от този на Франция, Англия и Германия заедно. Без действия на руските офицери у нас не може да има дейност.

 

Тази история с КТБ ще продължи. Имаше публични данни, че опита за преврат в Черна гора е подготвен в руското посолство у нас. Конкретна информация по случая „Скрипал“ също имаше  – никакви действия. Преди години, когато бе спрян проекта „Белене“ премиерът Борисов го нарече гьол, а сега, когато Росатом може да вземе огромни пари – това не е ли в полза на Русия.

 

Цацаров е на първа линия, но като ходеше да се среща с Георги Гергов,  който стои зад тези интереси не трябва ли да го разследват и него.

 

Това е пълна измислица преди изборите, защото ГЕРБ силно се рони от дясно, притесняват се и от протестите против единствения кон за главен прокурор Иван Гешев.

 

Колко пъти ходи Сидеров да се снима в Русия, в праламента е пълно с партии, които подържат Русия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4831 |12.09.2019 Славчо Атанасов: Моделът Тотев продължава в Пловдив . 12| 8108 |11.09.2019 Бойко Атанасов: Видя се събуждане на хората, не се респектираха от батките на протеста . 0| 5443 |05.09.2019 Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 09 – 13 септември . 0| 4132 |30.08.2019 Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение за периода 02 - 05 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads