Реклама / Ads
29| 5480 |11.10.2013 НОВИНИ

Ген. Атанасов:Може да изкарат Цветанов невинен!

.
Не искам да излезе, че накрая Цветан Цветанов не е виновен. Така бившият директор на НСС Атанас Атанасов коментира старта на делото срещу бившия вътрешен министър. Той припомни и репликата на Николай Кокинов към бившия премиер Бойко Борисов за главния прокурор Сотир цацаров : Не ми се подсмихвай, ти си го избра."
 

Как този главен прокурор сега организира активни мероприятия на Цветан Цветанов, попита Атанасов. Това е част от защитната теза на Цветан Цветанов, категоричен е той. Повече от половината съдебни заседатели в София са членове на ГЕРБ, тъй като процедурата за техния избор предвижда внасяне на предложенията от партийните централи в общинския съвет, които правят съответния избор, каза Атанасов.

Според шефа на легия „Антимафия“ Григор Здравков за началото на активното мероприятие е необходимо да се намери журналист, който да бъде наречен „разследващ“. Един човек от службите започва да му разказва, че това е разследването на живота му. Журналистът подава информация до държавните институции, които реагират до 48 часа. „Разследващото“ предаване започва да се подгрява в сряда, четвъртък и петък, а самото предаване е в събота или неделя. Освен телевизия трябва да имате сайтове и вестници, намекна Здравков. След като предаването мине, то се цитира във вестниците и сайтовете, после „независими“ експерти продължават темата, а шефовете на телевизии подават сигнали до ГДБОП. Тогава вътрешният министър започва да мачка съответния бизнесмен или политик, разкри схемата Здравков.


Значи ние сме част от активното мероприятие, усети се Атанасов. Ами да, призна си Григор Здравков. Да направите частна структура, която да подслушва журналисти и политици, целта е само власт пари и още повече власт и пари. Министрите са наемници, а правителството е на концесия от една структура извън властта, смята Атанасов. Затова е необходимо да се направи промяна в системата. Той оправда и отвода на съдийката по делото срещу Цветанов. Когато те атакуват лично това е нормална реакция, каза Атанасов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5283 |10.10.2013 Обраха майката на Цветанов . 61| 7507 |10.10.2013 Съдия Ангелова по делото срещу Цветанов си направи отвод . 19| 7266 |08.10.2013 Емил Димитров потвърди, че Цветанов го заплашвал . 6| 6009 |07.10.2013 Адвокат Менков: Делото срещу Цветанов не е засекретено

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads