Реклама / Ads
2| 5768 |22.08.2016 НОВИНИ

Ген. А. Атанасов за вота: Доган търгува между Борисов и Първанов

.
Ген. Атанас Атанасов
Няма емигрант, влязъл в България, който да не си е платил за услугата да стъпи на европейска територия. Съществува организирана схема за приемане на емигранти. Хората, които организират трафика, се разплащат със своите покровители в МВР. Тази своя теза разви Атанас Атанасов от РБ след очертания от главния секретар на МВР Георги Костов нов профил на мигрантите, влизащи у нас – агресивни млади мъже, които не са сирийци.
 

Използвайки думата "схема" в два различни аспекта, Атанасов подчерта, че всички в Гранична полиция и в МВР знаят кой е Радо Схемата – той е бивш служител на СДВР и приближен до професионалното ръководство на МВР. Запитан дали може да докаже твърденията си за платена схема за допускане на мигранти у нас, Атанасов отговори:

Има хора в системата на МВР, които се бунтуват срещу тези безобразия, че техните началници трупат пари от извършване на престъпления, и са готови да дадат информация за това.


От март или април насам на няколко пъти във вътрешната комисия се разисква този въпрос и вместо всестранно обективно разследване Бъчварова застава на амбразурата и защитава подчинените си в МВР, заяви Атанасов пред БНР. По думите му, се налага образът на безпомощната Румяна Бъчварова като министър на вътрешните работи:

Бъчварова не си дава дори усилие да разбере къде работи. Дала си е съгласието да служи за фасада в МВР, а Борисов управлява цялата система за сигурност. Тя е безкрайно лоялна на министър-председателя. Тя не полага усилия да навлезе в дълбочината на работа. Съгласила се е, че МВР се управлява от главния секретар Георги Костов, който е на ръчно управление при Бойко Борисов.

 

Хората на ДПС продължават да владеят сектора за сигурност, смята още Атанасов, според когото:

Борисов винаги е бил ортак с Доган, независимо от политическата конюнктура и политическите люшкания. Ще видите какво ще се случи на президентските избори. Сега Доган търгува между Борисов и Първанов. Изборът, който се диктува, е да се избере между протежето на Първанов и протежето на Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4730 |22.08.2016 Радан Кънев: Борисов се навежда пред Ердоган . 1| 5237 |21.08.2016 Ердоган: Терористът от Газиантеп е бил 12-14 годишен . 0| 5351 |19.08.2016 Меркел готви план за действие, в случай че Ердоган изпълни заканата си за бежанците . 4| 7939 |19.08.2016 МЗ прави незаконно ваксини за Ердоган, прокуратурата ги иззе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads