Реклама / Ads
3| 4621 |05.10.2009 НОВИНИ

Ген. В. Петров: Служби омаскаряват определени лица

.
Пример за такова омаскаряване е "незаконното дете" на Цв. Цветанов, както и "твърдения" за мен, категоричен беше Петров, който иска да бъда изслушан от парламентарните комисии и от прокуратурата, но и от комисията по обществен ред на ЕП, защото силно се съмнява, че тук ще се предприемат някакви стъпки.
 

Безспорно е, че скандалът Куйович не може да се раздели от скандала МВР
, обяви по БТВ ген. Валентин Петров, бивш главен секретар на МВР. Трябва да се извърши задълбочена проверка, да се съберат всички документи и да се установи имало ли е политически чадър над Куйович, добави той и каза, че той е подал писмена молба до прокуратурата, но отговор нямам и досега. Frognews.bg припомня, че Будимир Куйович обяви, че е давал пари на Петров и на бившия вътрешен министър Румен Петков, а след като е спрял, бил натопен и арестуван.

Този скандал завърши без какъвто и да било резултат, затова трябва или и аз да изляза в медиите и да изсипя купища класифицирана информация, заради което ще бъда санкциониран или да помоля пак всички, които имат отношение, да бъдат изслушани от Комисията за вътрешен ред и сигурност и за контрол над ДАНС и от прокуратурата, за да не се правят фриволни изводи, каза Петров. Той призна, че скандалът Куйович подготвили кръгове от БСП, но от него се възползвали и други лица.

Крайно време е Румен Петков да излезе да каже защо Илиев беше освобен от МВР, какъв е случаят със срещата с братя Галеви, кой го убеди да излезе и да говори за Алексей Петров. Аз знам отговора по тези въпроси, но не съм говорител на Румен Петков, настоя генералът.

Службите и лица, свързани с тях, омаскаряват определени лица. Става дума за хора от БОП и от ДАНС. ДАНС, в лицето на Петко Сертов, укри документи във връзка с Куойвич. Пример за такова омаскаряване е "незаконното дете" на Цв. Цветанов, както и "твърдения" за мен, каза Петров.

Искам да бъда изслушан от парламентарните комисии и от прокуратурата, но и от комисията по обществен ред на ЕП, защото силно се съмнявам, че тук ще се предприемат някакви стъпки, завърши генералът.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4785 |03.09.2009 Ал. Петров: Има 10 бивши министри в доклада на ДАНС за корупцията . 20| 7266 |25.08.2009 Агентите на ДАНС бачкали за чужди служби . 41| 7600 |03.07.2009 Б. Борисов: След изборите, шефовете на служби с папките при мен! . 19| 5094 |13.03.2009 Спецслужбите на САЩ отказали посещение на шефа на ДАНС Петко Сертов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads