Реклама / Ads
4| 3572 |17.02.2017 НОВИНИ

Ген. Шивиков влиза в листите на БСП в Пловдив

.
Ген. Шивиков
Няма да има разместване на листите в БСП в Пловдив. Това увери лидерът на социалистите Корнелия Нинова, след като ”БСП за България” сключи споразумение с Национален алианс ”Род, единство, държава” и съюза ”Гражданско общество” за разширяване на подкрепата, съобщи Нюз. бг.
 

/ Негово интервю четете в рубриката "Интервю/ Ген. Димитър Шивиков е част от гражданската листа на БСП в Пловдив област, посочи Нинова. "Тръгваме по пътя на избора на ген. Радев. Това е мрежата от подкрепа на родолюбиви българи, инициативни комитети, които го подкрепиха за президент", коментира Нинова разрастването на коалиционните партньори.

Това, което ги свързвало, било родолюбието, а патриотичните формации, припознали платформата на БСП.

 

Корнелия Нинова потвърди, че има отводи във видинската листа. Ген. Шивиков от своя страна заяви, че представлява контактната група, участвала в преговорите на БСП, че представлява сдружения и неправителствени организации, автентични, чисто български на представители на малкия бизнес, че са търсели начини как да си помогнат и са стигнали до извода, че само, когато са единни, са в състояние да защитават българските интереси.

 

Осъществихме и проведохме няколко разговора - нещото, което ни обединява, това е България. Това е заложено в бъдещата коалиция "БСП за България", обясни ген. Димитър Шивиков.

 

Петър Ненков пък, който е изготвил Национална доктрина на България 2050 г. и представлява "Род, единство, държава", заяви че обединява група военнослужещи офицери, които обичат България. Той посочи, че България и българите сме изправени пред тежка демографска криза и единствените, които са обърнали внимание на този техен труд - са били БСП и Корнелия Нинова. Той изрази надежда БСП да тръгне по този път, за да можем да оцелеем България и българите.

 

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна, категорична е Корнелия Нинова. Докладът за ревизията на кабинета "Борисов 2" ще коментираме в понеделник. Не коментирам служебния кабинет, откакто е съставен. Отговорност на президента Радев е съставът му, каза още Нинова в отговор на въпрос за опасенията на Реформаторския блок, че в служебния кабинет има момчета за "мокри поръчки", които работят в полза на БСП, за да бъдат омаскарени реформаторите.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4197 |16.02.2017 Янко Ваташки влиза в затвора за изнудване . 2| 4552 |16.02.2017 Вълчев: В понеделник представяме листите с депутати на РБ . 2| 4220 |14.02.2017 Димитър Байрактаров: В листите на Обединените патриоти има компрометирани хора . 11| 4939 |13.02.2017 Проф. Иво Христов: Навлизаме в тежки международни турболенции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads