Реклама / Ads
22| 5497 |30.09.2014 НОВИНИ

Ген. Тонев: Избирателна активност над 60 % предопределя бъдещето на България за следващите 10 г

.
ген. Стоян Тонев
ГЕРБ залага на разумна и прагматична управленска програма.Най-важното на 5 октомври е да се не се гласува емоционално. Ако постигнем избирателна активност повече от 60 % това ще предопредели бъдещето на България през следващите 10 години, това каза водачът на листата за 13 МИР Пазарджик ген.Стоян Тонев пред симпатизанти на ГЕРБ в община Лесичово, съобщават от пресцентъра на партията в Пазарджик.
 
Заедно с ген. Тонев на срещата бяха вторият в листата и областен координатор на ГЕРБ за Пазарджик д-р Дончо Баксанов и кандидатът за народен представител Кирил Гелеменов. „Основен проблем в малките населени места и общините от селски тип е липсата на заетост.Официалният брой на безработните в страната е 320 000,а неофициалният 420 000 души.Ние предвиждаме в края на нашия управленски мандат броят на безработните да не е повече от 60 000”, каза ген.Тонев и посочи,че това е възможно чрез реализация на програмата за саниране на панелните жилища в страната. Ефектите от инвестирането на 1 млд. лева ще бъдат в две посоки- ще се удължи животът на този тип жилища и ще се създаде работа за малките и средни фирми в строителния сектор. „Единственият инструмент за решаване на проблема с безработицата в община Лесичово са европейските фондове”, каза още ген. Тонев. Той увери присъстващите в лицето на кмета на общината Серьожа Лазаров, че специален държавен фонд ще позволи на общините да гарантират пред европейските програми собственото си участие в проектите за подобряване на жизнената среда. Това ще реши много от сегашните проблеми от липсата на свежи финансови ресурси в местните бюджети. На срещата стана ясно,че община Лесичово е сред най-активните в страната по спечелени проекти. Одобрени са проекти на обща стойност 26 млн. лева,които предвиждат ремонт на четири читалища, два футболни стадиона и обновяване на водопреносната мрежа в село Церово.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5676 |20.09.2014 Ст. Тонев: Здравеопазването не трябва да се решава на парче . 14| 4838 |18.09.2014 АФИС: Ще има спад в активността на избирателите . 4| 4608 |12.07.2014 Тонев: НЗОК дължи на болниците 90 млн. лв. . 16| 5611 |31.05.2014 Ген. Тонев: Не реформа за Спешната помощ; да се построи отново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads