Реклама / Ads
2| 3874 |21.02.2017 НОВИНИ

Генерал-летец води листата на ГЕРБ в Пловдив

.
Ген. Константин Попов
Генерал Константин Попов води листата на ГЕРБ в Пловдив област, съобщиха от партията. Той беше началник на отбраната в правителството на Бойко Борисов.
 

Листата на ГЕРБ – Пловдив област за предсрочните парламентарни избори вече е регистрирана в РИК. Тя бе подадена от областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков след одобрение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. „Листата е много балансирана с представители от почти всички общини в област Пловдив. Този път сме заложили на нови лица на предните позиции, но познати в областта и доказани професионалисти", обяви той.

 

В листата на ГЕРБ ще бъдат още народните представители в 43-то Народно събрание д-р Христо Грудев, Силвия Хубенова и Катя Попова. Друго изявено лице и бивш депутат Даниела Дариткова отново ще е водач на листата в Смолян. Втори е досегашният областен управител Недялко Славов, който беше и депутат в 41-вото Народно събрание. На трето място е анестезиологът д-р Красимир Събев.

 

 Той е и заместник-директор по медицинските въпроси в областната болница. Четвърти е Петър Карагегов – старши преподавател по физкултура и спорт в СУ „Христо Ботев“ – Девин, доскорошен общински съветник. Пети в листата е Андриян Петров – досегашен зам.-областен управител на Смолян, дългогодишен актьор в РДТ, главен експерт „Управление и стопанисване на културната инфраструктура“ в община Смолян. Шести е областният директор на Държавен фонд „Земеделие“ в Смолян Денислав Костов. Седми в листата на ГЕРБ е Боран Хаджиев – треньорът на единствената ни шампионка от зимна олимпиада по биатлон Катя Дафовска. Осми е Димитър Настанлиев – главен експерт в дирекция „Финансово стопански дейности и бюджет“ на община Смолян. Днес и ГЕРБ - Враца регистрира и листата, в която са включени 12 кандидати за народни представители. На първо място в нея е инж. Петя Аврамова, следвана от Красен Кръстев и инж. Найден Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5072 |20.02.2017 Цачева втора в листата на ГЕРБ-Плевен . 11| 7250 |20.02.2017 Корнелия Нинова изхвърли ген. Шивиков от листата на БСП . 1| 4519 |18.02.2017 Патриарх Неофит ще води панихида за Екзарх Стефан в Бачковския манастир . 0| 3558 |17.02.2017 2-месечното бебе умря, води се разследване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads