Реклама / Ads
12| 5838 |07.05.2020 НОВИНИ

Георги Георгиев от ”БОЕЦ”: Искат от мен да внеса пари, като гаранция, че няма повече да говоря истината

.
Георги Георгиев
Уважено искането на ОДМВР Видин за принудителното задържане и извършване на криминална полицейска регистрация на Георги Георгиев от Гражданско движение ”БОЕЦ”. Това обяви той в профила си във Фейсбук, заедно с категоричната си позиция, че няма да внесе поисканата му парична гаранция, защото от него се иска да внеса сума пари, като гаранция, че няма повече да говоря истината.
 

Ето каква съобщи Георгиев:


"С определение от 05.05.2020г. по ЧНД 437/2020 на РС Видин е отхвърлена жалбата ни и е потвърдена взетата срещу мен МНО „парична гаранция“, макар размерът й да е намален от 2000лв. на 300лв. Съдът явно е установил, че разгласените от мен и БОЕЦ доказани факти за отговорността и вината на правителството и Щаба за взрива на заразата във Видин представлява престъпление и има вероятност да продължа да извършвам "престъпления" и да разкривам лъжите на управляващите. Всички други съдилища отмениха всички наложени мерки - парични гаранции на всички други, на които бяха повдигнати обвинения по чл. 326 от НК. Ние обаче пишем история.

 

Историята на мракобесието и режима на мафията в България. Историята на престъпленията на мафията в условия на криза и пандемия. Историята на действията на мафията довели до заразяване със смъртоносна заразна болест на стотици граждани и десетки медици и смъртни случаи. Историята на това как мафията лъже и убива и чрез репресии се опитва да заглуши гласа на непримирмите и да прикрие престъпленията си.


Така. Не мога да внеса гаранция за това, че съм казал и казвам Истината. Няма значение какъв е размера. Макар, че в държавата на мафията говореното на истината да е престъпление и за извършването му се повдигат обвинения и налагат мерки за неотклонение и парични гаранции. Искат от мен да внеса сума пари, като гаранция, че НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРЯ ИСТИНАТА? Няма как да стане, въпросът е принципен"

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5742 |06.05.2020 Проф. Георги Рачев: Това лято ще мине под знака на уикенд почивките . 28| 5320 |06.05.2020 Херо Мустафа подари на генерал Мутафчийски икона на Св. Георги Победоносец . 18| 12518 |05.05.2020 Георги Георгиев пред Фрог: Поисках от прокуратурата очна ставка с Борисов и Мутафчийски . 23| 19416 |05.05.2020 Д-р Георги Тодоров: Избягвайте прехваления от властите ПСР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads