Реклама / Ads
33| 6365 |28.10.2020 НОВИНИ

Георги Георгиев за Фрог: Изграждането на ”Турски поток” е под контрола на Кремъл и руски фирми

.
Екип на БОЕЦ направи тези дни блокада на пътя за компресорната станция на ”Турски поток” до село Расово Монтанско. Установихме, че изграждането на тръбопровода е изцяло за сметка на българската държава, но също така и изцяло под контрола на Кремъл и руски фирми. В неговото изграждане задкулисно са включени руски и беларуски фирми, пряко свързани с „Газпром“. Това заяви за Фрог лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.
 

Видяхме как в Макреш и Расово, на строежа на "Турски поток", как в тинята се закопават нашите пари, милиарди!  Затова родителите ни живеят с мизерни пенсии. Затова болниците събират дарения за леща, картофи и маски и пари за здраве няма. Видяхме как мафията ни дави в блатото си, показахме и самото блато. Видяхме защо и как България е превърната в най-бедната и корумпирана държава в Европа.

 

Видяхме на една поляна сред храсталаците е захвърлен катастрофиралият бус, в който преди 5 дни загинаха трима души, работници на "Турски поток". Вместо в гаража на МВР за техническа експертиза, буса бе скрит и захвърлен насред нищото. Има тоталното медийно затъмнение над тази най-тежка за годината катастрофа! Никоя мисирка не обелва и дума! Никой не пита какво са правили тези работници в 5 часа сутринта на строежа на "Турски поток" и защо Борисов дори с цената на човешки животи натиска строежа да завърши до края на годината! Това са само поредните жертви на "потока", вече седем човешки живота са погубени..., разказа Георгиев.

 

Руски фирми с руски работници и руска техника заравя руски тръби за пренос на руски газ, за което всички ние плащаме милиарди. Плащаме дълговете на Пеевски към руската мафията, плащаме за оцеляването на Борисов, плащаме за собствената си робия, обясни той.

 

Изводът е, че се извършва грабеж за милиарди с изграждането на "турски поток", като се обслужват интересите на Путин и Доган. Засилва се енергийната зависимост на България и Източна Европа от Русия, което представлява заплаха за националните ни интереси и интересите на Европейския съюз, категоричен бе лидерът на БОЕЦ.

 

Той информира, че в петък от БОЕЦ пак ще са в село Расово с искане да се спре грабежа, за да получат отговори на поставени въпроси и поискат на фронтовата линия оставките на Борисов и Гешев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 45628 |28.10.2020 Офшорки прибират огромни коронасубсидии. Братът на Милен Велчев - Георги се оказва свързан с тях . 50| 12915 |25.10.2020 Георги Георгиев към Туск: Да твърдите, че Борисов ни пази от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите! . 5| 4586 |23.10.2020 Георги Лозанов: Пирамидалната структура в обществените медии е от социализма . 17| 8192 |22.10.2020 Георги Кадиев: Харченето на Борисов говори, че няма намерение да управлява дълго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads